Almussafes repartix 5.000 euros en vals comercials en la I edició de “Tot al teu poble”

Martes, 27 de diciembre de 2016 | e6d.es
• El consistori estimula les compres de Reis en les botigues locals amb 35 35 tiquets que se sortegen entre els veďns, amb un valor de 100, 150 i 200 euros


El saló de plens de la casa consistorial del municipiva acollir la cerimònia d'entrega de premis de la primera edició de la campanya comercial "Tot al teu poble". Després del sorteig de vals, celebrat ahir pel matí en el propi ajuntament, un total de 35 veïns i veïnes d'Almussafes han arreplegat els seus tiquets, els quals tenen un valor de 100, 150 i 200 euros, a consumir en les botigues adherides. Es tracta d'una iniciativa promoguda per la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament, en col•laboració amb l'Associació d'Empresaris i Comerciants de la localitat (Aecal) en l'any del seu desé aniversari.
Després de la celebració del sorteig públic a càrrec de l’edil de Comerç, Davinia Calatayud ha acollit l’acte oficial d’entrega dels vals comercials als veïns que, entre l’1 i el 21 de desembre, han realitzat les seues compres nadalenques en els negocis locals participants en la campanya, un total de 117 empreses. Amb la proposta “Tot al teu poble” es busca promoure el consum i el comerç sense eixir del casc urbà i facilitar als almussafenys, d’esta manera, les compres nadalenques i de Reis. Els 35 agraciats han rebut xecs amb un valor de 100, 150 i 200 euros, els quals podran intercanviar per obsequis, productes o tractaments fins al 5 de gener.
L’alcalde, Toni González, i l’edil de Comerç, Davinia Calatayud, han felicitat els guanyadors i han entregat els 35 premis de 100, 150 i 200 euros de l’esmentada iniciativa municipal, a la qual s’ha destinat un pressupost de 5.000 euros. Durant l’acte, el president de l’executiu ha donat l’enhorabona als 35 ciutadans i ha recordat el ferm compromís de l’ajuntament amb les pimes locals, així com l’objectiu del projecte “Tot al teu poble”, “que és el d’incentivar les despeses d’estes dates per mitjà de compres responsables i de qualitat en els propis establiments comercials d’Almussafes”.
A partir de dilluns, dia 26, i fins el 5 de gener de 2017, els clients premiats podran intercanviar els seus vals de compra en qualsevol de les botigues de la població que enguany s’han sumat a este concurs de promoció i foment del xicotet comerç local.
Ajuntament d'Almussafes