Almussafes presenta l'última obra de la seua escriptora, poeta i actriu, Mª Carmen Sáez

Viernes, 27 de mayo de 2016 | e6d.es
• “La Remor del Vent” és el títol del llibre que presentarà el secretari autonòmic de Cultura, esta vesprada, a les 20 hores, en el Centre Cultural d'Almussafes

._000350
Esta vesprada, a les 20 hores, la sala de conferències del Centre Cultural d'Almussafes acollirà l'acte de presentació pública del llibre de l'escriptora local, Mª Carmen Sáez, “La Remor del Vent”, a càrrec del secretari autonòmic de Cultura i Esport i exalcalde d'Almussafes, Albert Girona. El president de l'executiu, Toni González, i el regidor de Cultura, Andrés López, participaran en la lectura pública de fragments de l'obra literària, junt amb altres personalitats de la vida pública de la localitat.
Després de la valoració del volum “La Remor del Vent”, per part del secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona, i amb la presència de la seua autora, Mª Carmen Sáez, presidenta del Club poètic Argila de l'Aire d'Almussafes i amb una activitat professional molt polifacètica, ja que a més d'escriptora i poeta, també ha mantingut els seus contactes amb el món de la interpretació i actualment exercix la docència en l'Aula Infantil de Teatre de la Societat Coral El Micalet, s'inaugurarà la lectura pública de fragments del llibre.
El Petit Editor és l'editorial que ha llançat al mercat este llibre, en el que es plasmen esguitades de vides anònimes que van aparéixer cada divendres en el periòdic El Punt Avui, entre agost del 2013 i desembre del 2015. Tal com comenta l'escriptora “el volum és la veu dels sers desconeguts que poblen l'espai que trepitgem, amb les seues històries reals, de viva veu, altres un poc fabulades i amb els records fent-se presents”.
Precisament algunes d'eixes històries es llegiran durant la vesprada de matí divendres per part de l'alcalde, Toni González, el regidor de Cultura, Andrés López i el propi editor del llibre, David Vidal. Participaran, així mateix, en la lectura de fragments de “La Remor del Vent”, Josep Maria Bullón. Gestor cultural; Amparo Medina, directora del CEIP Almassaf, Juan Baustista Ferris, actor; Bibiana Piles, regidora de Cultura de Benifaió; Sonia Martí, bibliotecària d'Almussafes; i Alicia Benavent, professora de l'IES Enric Valor de Silla. Completen el grup de lectors invitats els professors del CEIP Almassaf, Enric Escrivá i Dèlia Martí, les integrants del Club de Lectura d'Almussafes, Merche Sabater i Joana Padilla, així com Mª Carmen Añó, en representació de l'associació Dones Progressistes i Paqui Guisado, del Centre Cultural Andalús. El recital oferirà música i cançons en directe de la mà del cantautor i poeta Iván Brull, acompanyat al violí per Joan Carles Orts.
Ajuntament d'Almussafes