Almussafes obri al públic els servicis de l'àgora del parc Central

Viernes, 2 de octubre de 2015 | e6d.es
• Els servicis públics estaran en actiu, de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores, i els caps de setmana, d'11 a 14 hores

._000258

._000329
El nou executiu d'Almussafes ha decidit procedir a l'obertura als veïns dels servicis públics emplaçats en la zona sud de l'àgora del parc Central, plaça publica de vianants construïda sobre l'històric oval de terra de la zona verda i que va ser inaugurada el passat mes de maig.
Encara que des de la posada en funcionament d'este nou espai públic exterior, en el que ja s'han celebrat multitud d'actes i activitats culturals i festives com a concerts, espectacles de ball i fires comercials, els banys s'han utilitzat únicament per part dels participants i assistents als mateixos, l'Ajuntament ha optat per ampliar la seua funció amb l'establiment d'una determinada temporalitat d'ús a l'abast de tots els veïns i veïnes.
Concretament, els servicis públics estaran en actiu, de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores, i els caps de setmana, d'11 a 14 hores. Es tracta les franges horàries en què el parc Central acull una major afluència de visitants, especialment famílies amb xiquets que requerixen d'este servici municipal en una zona verda que està considerada com el centre neuràlgic del municipi Amb la finalitat de mantindre la higiene de la instal·lació, en tot moment responsables municipals s'encarregaran de la neteja de l'esmentat espai.
Està previst que demà divendres dia 2 siga el primer dia d'obertura setmanal dels servicis públics que, el regidor d'Obres i Servicis, Andrés López, confia “complisquen una funció social”.
Ajuntament d'Almussafes