Almussafes millorarÓ la connexiˇ per carretera amb altres localitats de la comarca

Lunes, 30 de julio de 2018 | e6d.es
• L'oferta de transport a l'Hospital de la Ribera augmentarÓ notablement

._000499
La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana aprova la posada en marxa de noves línies d'autobusos per a connectar per carretera els diversos municipis de les comarques de la Ribera. En el cas d'Almussafes, la localitat disposarà de connexió directa amb Sueca i la línia Almussafes-Sollana-Sueca-Algemesí, programada per a coordinar amb Sueca cap a Alzira, comptarà amb cinc trajectes d'anada i tornada de dilluns a divendres. Per a l'alcalde d'Almussafes, “es tracta d'un pas fonamental per a millorar la comunicació entre diferents poblacions de la Ribera a través del transport públic”. Les comarques de la Ribera incrementaran en breu el nombre de línies d'autobús al servei de la ciutadania amb l'objectiu de millorar la connexió per carretera entre les diferents localitats que les integren. La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori acaba de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana l'aprovació dels projectes de servei públic de transport de viatgers per carretera CV-110 La Ribera.
D'aquesta forma, el departament que dirigeix la consellera María José Salvador autoritza que Almussafes tinga connexió directa amb Sueca, des d'on els usuaris podran connectar amb la resta de la xarxa comarcal. Tal com s'ha anunciat, la línia Almussafes-Sollana-Sueca-Algemesí, programat per a coordinar amb Sueca cap a Alzira, comptarà amb cinc trajectes d'anada i tornada de dilluns a divendres, “amb el que augmentarà notablement l'oferta actual”, assenyala l'alcalde d'Almussafes, Toni González.
 “Aquesta actuació s'havia convertit en una demanda històrica dels veïns i veïnes del nostre poble, més encara tenint en compte que en poc més de 10 anys la nostra població s'ha incrementat en quasi un 30 per cent, per la qual cosa es tracta d'un pas fonamental per a millorar la comunicació entre diferents poblacions de la Ribera a través del transport públic”, explica el president de l'executiu municipal.
Per a pal•liar el dèficit de trajectes de la línia d'autobús ja disponible i atendre la demanda de la ciutadania, el consistori almussafeny va restablir fa uns mesos el servei de taxi que acosta fins a l'Hospital de la Ribera als quals no disposen de vehicle propi i necessiten traslladar-se fora dels horaris en els quals opera el servei d’autobús.
Aquest projecte de l'administració autonòmica, que es configura sobre la base de dos grans eixos de relació per a comunicar Sueca i Cullera amb Alzira, servirà per a atendre les necessitats de dotze municipis de la comarca i concretament a un total de 80.623 habitants. Per a aconseguir-ho, comptarà amb un mínim de 17 autobusos que realitzaran onze línies principals i realitzaran aproximadament 551.000 quilòmetres anuals.
Ajuntament d'Almussafes