'Almussafes MÓgic', vint-i-cinc anys omplint de mÓgia la Ribera

Jueves, 30 de marzo de 2017 | e6d.es
• Entrevista a Luis La Font, director artÝstic de la XXV Trobada Internacional de Mags d'Almussafes

Los mejores servicios y profesionales
Arranca la XXV Trobada Internacional de Mags d'Almussafes. Els millors mags, els espectacles més cridaners i les últimes novetats del sector es donen cita una vegada més a Almussafes.
En total s'espera la participació d'al voltant de 500 mags i els seus acompanyants i, pel cartell d'artistes confirmats en la programació, aquesta edició promet ser de les més potents del seu quart de segle d'història. El “Almussafes Màgic” donarà el seu tret d'eixida aquest dijous, a les 21:30 hores, amb la celebració de la Gala de Classificació del Concurs Internacional de Màgia General, d'on eixiran els finalistes que s'enfrontaran en la Gran Final d'aquesta competició, prevista per al divendres 31 a les 12 hores.
Aquest concurs, plenament consolidat en l'agenda de la trobada, ha constituït des dels seus inicis un important trampolí per al descobriment de nous talents que posteriorment han aconseguit una gran popularitat en televisió.
El lliurament de premis als guanyadors, 1.500 euros per al primer classificat, 1.000 euros per al segon i 500 euros per al tercer, es realitzarà durant la Gran Gala Inaugural, que es durà a terme en la Sala d'Actes del Centre Cultural el divendres a les 20 hores, i a la qual assistiran l'alcalde d'Almussafes, Toni González, la regidora de Cultura, Teresa Iborra, i els integrants del comité organitzador i de l'Associació Valenciana d'Il•lusionisme. Els detalls per al correcte desenvolupament dels espectacles, les conferències i la fira màgica ja estan a punt per a l'inici d'una edició que, amb les entrades per a les gales del dissabte ja esgotades, s'espera que estiga a l'altura de la commemoració dels primers vint-i-cinc anys de passió per la màgia a Almussafes. 
E6D