Almussafes invita a viatjar al passat amb la "Fira Tradicional Valenciana"

Jueves, 12 de mayo de 2016 | e6d.es
• L'└gora del parc Central rebrÓ ve´ns i visitants des de les 10.30 hores de demÓ divendres 13 de maig i fins a les 21 hores del diumenge dia 15

._000368

.
-000049

 
Oficis, artesania, espectacles, gastronomia, ludoteca i jocs infantils són les ofertes que, durant tot el cap de setmana, estaran a l'abast del públic en el mercat tradicional valencià, organitzat pels Clavaris Almussafes 2016. L'Àgora del parc Central acollirà des de demà divendres 13 de maig i fins a diumenge que ve dia 15 esta iniciativa cultural, que inclourà l'actuació de titelles “Godofredo” en valencià, dissabte que ve dia 14, a les 19.30 hores.
L'Àgora del parc Central d'Almussafes està preparada per a donar la benvinguda, a partir de les 10.30 hores de demà divendres 13 de maig, a la Fira Tradicional Valenciana, una activitat organitzada per part dels Clavaris Almussafes 2016, que compta amb la col•laboració del propi ajuntament.
S'espera que més de 25 parades ocupen l'espai destinat al mercat tradicional, en el que veïns i visitants d'altres localitats podran rememorar oficis d'antany, com el de l'esmolador, embogador, sabater, ceramista o polper, entre altres. Així mateix, la fira sorprendrà als més xicotets amb una àmplia oferta d'oci que inclourà un unflable, així com ludoteques musical, infantil i d'enginy.
El grup de jóvens que enguany integra l'associació Clavaris Almussafes 2016 invita el públic a visitar durant tres jornades este mercat, en el que la gastronomia més tradicional estarà servida a través de la Taverna i en les que diferents parades d'artesans posaran a la venda els embotits fets amb les receptes centenàries, entre molts altres productes.
Així mateix, el dissabte 14 de maig, a les 19.30 hores, s'oferirà l'espectacle de titelles en valencià “Godofredo”, una actuació que farà les delícies dels més xicotets de la casa.
El mercat tindrà les seues portes obertes demà divendres, de 10.30 a 1.30 hores, en el mateix horari el dissabte i, el diumenge 15, de 10.30 fins a les 21 hores.
Ajuntament d'Almussafes