Almussafes inicia les inscripcions per al seu ampli ventall de tallers socioculturals

Domingo, 13 de septiembre de 2015 | e6d.es
• Als cursos oferits pel consistori, s'uneixen les propostes de les diferents associacions locals._000314
._000340
 
El pròxim dimarts 15 de setembre comença el període de matriculació en els tallers socioculturals organitzats per l'Ajuntament d'Almussafes. La Regidoria de Cultura ofereix un total de 290 places per a les escoles municipals d'Arts Plàstiques, Teatre, Ceràmica i Tall i Confecció, a les quals s'uneixen les corresponents als cursos de les diferents entitats. Com a novetat, es crea el taller de Teatre per a adolescents i s'incorpora un nou torn del curs de Costura, que s'impartirà als matins.
L'Ajuntament d'Almussafes es prepara per a l'inici del curs en el Centre Cultural de la localitat amb l'obertura del període de matriculació en els tallers socioculturals proposats des de la Regidoria de Cultura. Per a la nova temporada, “a la consolidada programació oferida als ciutadans almussafenys i a causa de l'alta demanda registrada en cursos anteriors – segons explica la regidora de Cultura, Teresa Iborra -  s'uneixen nous tallers, un de Teatre destinat a públic juvenil, del que s'ofereixen 20 places, i un nou torn del curs de Tall i Confecció, que es desenvoluparà als matins, confirmant que es tracta d'una de les disciplines artístiques que ha experimentat una major acceptació des de la seua posada en marxa ara fa 4 anys”.
El consistori municipal proposa tallers de pintura, teatre, ceràmica i costura, dels quals ofereix diversos torns i horaris per a adaptar-se, en la mesura del possible, a la disponibilitat dels interessats. Els horaris de cadascun d'ells poden consultar-se en l'agenda d'activitats editada pel propi Ajuntament. El reduït preu de les inscripcions, de 25 € anuals per curs sense comptar amb el descompte del 50% aplicat als quals acrediten estar en situació de desocupació, anima sempre a centenars de persones d'Almussafes i també de localitats veïnes, a participar en aquestes populars activitats.
Ajuntament d'Almussafes