Almussafes implanta una aplicaciˇ SMS per a informar sobre ocupaciˇ als ve´ns de la bossa local

Viernes, 28 de septiembre de 2012 | e6d.es
• La Regidoria d'Ocupaciˇ llanša este nou sistema municipal gratu´t per a potenciar la busca d'ocupaciˇ
El consistori d'Almussafes, a través de la seua Regidoria d'Ocupació, acaba de llançar una nova iniciativa pública municipal, a través de la qual tota la població activa de la localitat en situació de desocupació i inscrita en la Bossa d'Ocupació estarà informada en tot moment de les principals novetats que es generen quant a ofertes d'ocupació i cursos de formació, entre moltes altres qüestions. De fet, el primer missatge als inscrits en la base de dades local s'ha remés este mateix matí. El nou servici no li va a suposar cap cost afegit als usuaris del mateix, ja que l'ajuntament sufraga la totalitat del programa d'enviament. 
Conscient que en el mercat laboral actual, l'accés àgil i immediat a la informació és una necessitat bàsica i essencial, la regidoria d'Ocupació de l'Ajuntament d'Almussafes ha apostat per aplicar les noves tecnologies de la informació en el servici públic que es brinda des de l'Agència de Desenrotllament Local.
La contractació de la plataforma d'enviament de SMS des de l'aplicatiu de Bossa d'Ocupació utilitzat en el Departament, gestionat amb l'empresa Sernotec, suposarà no sols un acostament dels veïns i veïnes de la localitat que integren l'esmentada base de dades de desocupats amb l'Agència de Desenrotllament Local, sinó també un impuls a la busca d'eixides professionals per als citats usuaris, els quals disposaran d'informació d'actualitat de primera mà de manera ràpida i senzilla.
Durant la jornada de hui divendres, el consistori d'Almussafes ha llançat el primer dels missatges a tots els inscrits en la base de dades d'ocupació local. “A més d'estalviar temps i diners, la canalització de la informació a través de l'aplicació SMS és essencial per a mantindre un contacte molt més fluid amb els nostres veïns, ja que ens assegura la recepció del missatge per part dels mateixos, a l'emmagatzemar-se el missatge fins que el telèfon s'encén o disposa de la cobertura necessària”, destaca la regidora d'Ocupació, Mª Carmen Santos Juanes.
Els missatges a mòbils es van a convertir en una nova ferramenta de treball del Departament d'Ocupació, ja que en esta primera fase de llançament del programa de SMS, l'ajuntament ha contractat un miler d'enviaments. Qüestions com les ofertes d'ocupació existents, convocatòries diverses, programació de cursos de formació o actualitzacions de currículums, entre altres es van a poder llegir en les pantalles dels mòbils dels almussafenys amb gran assiduïtat. 
Ajuntament d'Almussafes