Almussafes espera a les millors escoles de frontˇ valenciÓ

Jueves, 8 de abril de 2021 | e6d.es
• La poblaciˇ compta amb un dels poliesportius millor preparats per a jugar esta modalitat

._000690
Després de l'aturada per les mesures de restricció per a frenar la propagació del Covid-19, en els mesos de gener, febrer i part de març, les competicions escolars arriben al seu moment culminant, amb la disputa de les fases finals Autonòmiques de la modalitat de frontó parelles dels XXXIX Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.
Aquesta temporada es tornaran a disputar en la localitat d'Almussafes, en un dels poliesportius millor preparats per a jugar a la modalitat de frontó valencià que en els últims anys ha millorat les seues instal·lacions.
Aquests dies a Almussafes jugaran 20 equips en les cinc categories de competició, representant a 16 escoles de les tres províncies: Almassora, Beniarbeig-El Verger, El Genovés, El Puig, Laguar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Onda, Ondara, Orba, Petrer, Vila-real, Vinalesa i Xaló. Ací estaran representats els millors equips dels tres provincials; Alacant, Castelló i València. Els benjamins i alevins jugaran el dijous 8 d´abril, a partir de les 17 hores. Els infantils, cadets i juvenils jugaran el dilluns 12 d´abril, a partir de les 15 hores.
Ajuntament d’Almussafes
 

._000700
._000788