Almussafes dinamitza el seu mercat ambulant amb una ampliació i reubicació de les parades

Martes, 17 de mayo de 2016 | e6d.es
• L'Ajuntament incrementa 11 nous llocs i ocupa els vacants de l'anterior zona

._000296


._000344
 
Hui dimarts 17 de maig, dia de celebració del Mercat Ambulant d'Almussafes, els veïns i veïnes, usuaris de l'esmentada iniciativa comercial, s'han trobat amb nombroses novetats. Noves parades i una àmplia varietat de productes doten de contingut, des de la passada setmana el mercat ambulant tradicional de venda no sedentària dels dimarts que, el consistori municipal, ha aconseguit dinamitzar amb la modificació del seu ordenança reguladora i la consegüent ampliació de llocs en el mateix. En l'actualitat, hi ha un total de 66 parades, cinc d'elles destinades a la venda de fruites i verdures i, la resta, dedicades a una àmplia varietat d'articles dels sectors de l'alimentació, la decoració, la moda i el medi ambient, entre altres.
El primer edil, Toni González, junt amb la regidora de Mercat, Paqui Oliver, i l'edil de Comerç, Davinia Calataiud, han visitat este mateix matí els nous llocs del mercat de venda no sedentària que Almussafes celebra tots els dimarts des de fa dècades.
Les autoritats han departit amb bona part dels 11 nous titulars de les parades i amb els gerents de què ocupen, des de la passada setmana, les vacants existents en la zona del mercat anterior.
Amb esta mesura, s'ha aconseguit aplicar una major varietat d'unitats bàsiques de venda, ja que en l'actualitat els clients poden adquirir artesania amb pedres i vidres, articles canins, decoració i regals personalitzats, plantes, brioxeria, ganiveteria i inclús maletes, entre altres articles. 
“Per fi, hem aconseguit completar el projecte de dinamització del mercat extraordinari dels dimarts, no sols ampliant el seu emplaçament també al carrer Plantades, en ple centre històric, sinó també augmentant el nombre de llocs i completant els assignats que es trobaven vacants”, comenta Paqui Oliver. Així mateix, s'ha dut a terme una nova organització i distribució de les unitats de venda, en funció del tipus de parada i producte que oferix i de la seua antiguitat en el mercat, entre altres criteris.
Tots els dimarts, entre les 9 i les 14 hores, un total de 66 llocs doten de contingut el mercat de venda no sedentària de la localitat, que s'ubica en els carrers Santa Anna, Sant Roc, Plantades i Castell i en les places del Mercat i Major.
Ajuntament d'Almussafes