Almussafes despedix els becaris de La Dipu d'este estiu

Miércoles, 14 de septiembre de 2016 | e6d.es
• Els set estudiants van concloure les seues pràctiques el passat 31 d'agost


._000296

._000344
 
El primer edil d'Almussafes, Toni González, ha reunit este matí en el saló de plens de l'Ajuntament als jóvens que este estiu han realitzat les seues pràctiques en l'Ajuntament a través del programa La Dipu Et Beca 2016. Els set seleccionats han treballat en els distints departaments de l'administració pública local des de l'1 de juliol i fins al passat 31 d'agost. L'alcalde ha mostrat la seua satisfacció per la labor realitzada i els ha fet entrega d'un diploma d'agraïment. A les 11 hores de hui dimecres 14 de setembre, s'ha celebrat en el saló de plens de la Casa Consistorial l'acte oficial de despedida dels set seleccionats en el programa La Dipu Et Beca 2016.
Durant la trobada, l'alcalde de la localitat, Toni González, ha valorat molt positivament l'experiència i el bon fer dels jóvens durant els dos mesos en què han estat becats gràcies a esta iniciativa conjunta de la Diputació de València i l'Ajuntament d'Almussafes
Els becaris han agraït el fet d'haver tingut l'oportunitat de posar en pràctica els continguts que han anat aprenent durant els últims cursos en les seues carreres universitàries o mòduls de formació professional durant els mesos de juliol i agost.
Ajuntament d'Almussafes