Almussafes contracta a una tècnica administrativa a través del Pla d'Ocupació de la Diputació

Miércoles, 15 de febrero de 2017 | e6d.es
• La nova treballadora s'ha incorporat, hui dimecres dia 15, al seu lloc en l'Agència de Desenvolupament Local

._000448
El Pla d'Ocupació de la Diputació de València pertanyent al 2016 li ha permés a l'Ajuntament d'Almussafes l'oportunitat de contractar, durant huit mesos, a una persona per a desenrotllar diferents funcions administratives en l'Agència de Desenvolupament Local. La posada en marxa d'esta iniciativa està valorada en quasi 14.000 euros, dels quals 9.800 procedixen d'una subvenció atorgada per la pròpia Diputació i, els 4.000 restants, seran sufragats pel consistori municipal. El procés de selecció i contractació de la treballadora s'ha dut a terme per mitjà de la sol•licitació de l'oferta corresponent al SERVEF. Des d'este matí, l'Agència de Desenvolupament Local i Promoció Socioeconòmica de l'Ajuntament d'Almussafes compta amb una empleada més. Hui dimecres 15 de febrer, el personal de l'àrea ha donat la benvinguda a la nova tècnica administrativa del departament, que s'ha incorporat a la plantilla després de superar un procés de selecció al qual es van presentar altres dos persones. La comissió avaluadora es va reunir ahir dimarts dia 14 per a baremar els tres candidats que optaven a l'oferta, publicada en el SERVEF, i procedir a la votació. 
La contractació temporal per obra o servei d'esta treballadora, que percebrà un salari base de 1.053 euros, s'ha efectuat per mitjà del Pla d'Ocupació 2016 de la Diputació Provincial de València, a través del qual els organismes beneficiaris han pogut sol•licitar l'oferta necessària al SERVEF. Emmarcat en el Programa d'Ajudes de Foment de l'Ocupació dirigit a entitats locals, el contracte tindrà una duració de huit mesos, a partir de hui, i la jornada establida serà completa.
Entre els serveis a prestar en l'Agència, que giren entorn de la gestió, supervisió i control de la justificació de les subvencions que es tramiten des de l'àrea, estan el seguiment de les sol•licituds presentades per empreses i emprenedors, el control de la justificació de les ajudes, la gestió administrativa d'expedients, la difusió de la informació sobre les distintes subvencions, el reforç de l'ús dels recursos disponibles en l'ajuntament i, finalment, l'atenció personalitzada a companyies i emprenedors a través dels diferents mitjans de comunicació.
Segons la convocatòria publicada el 17 de gener d'enguany en el Butlletí Oficial de la província, el cost total del programa se situa en els 14.000 euros, dels quals 9.800 provenen d'una subvenció de la Diputació i, els 4.000 restants, seran costejats pel consistori municipal. Per a la selecció dels candidats inclosos en esta iniciativa, els participants havien d'estar en situació de desocupació i inscrits com a demandants de treball en els centres SERVEF de la Generalitat Valenciana, posseir una titulació mínima de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances, ser usuaris habituals de programes informàtics, comptar amb àmplia experiència en atenció al públic i, finalment, demostrar un nivell de valencià elemental acreditat per la JQCV.
Ajuntament d'Almussafes