Almussafes clausura esta vesprada les jornades de cooperació internacional amb França

Viernes, 17 de septiembre de 2021 | e6d.es
• La directora del CPM Almussafes Magnolia Puchalt i l'experta en improvisació de música contemporània del Conservatori de París Raquel Paños han conjuminat esforços per a l'èxit del projecte

._000723
Almussafes ha sigut l'escenari d'aquests tallers de cooperació internacional, de tres setmanes de duració, inaugurats el passat 30 d'agost. Les jornades, dedicades a la formació de l'alumnat del CPM Almussafes en tècniques d'improvisació i soundpainting, culminaran en l'última jornada demà divendres 17 amb un concert obert al públic, que se celebrarà a les 19.30 hores en el Centre Cultural d'Almussafes sota la direcció del professor del CPM Almussafes, Toni Peris.
Durant el recital, els joves músics estrenaran dues obres inèdites a càrrec del compositor francés Maël Bailly i el compositor espanyol, natural de Paterna, Iván Martí. Les interpretacions deixaran pas durant els interludis a la improvisació generativa i la pintura sonora.
A més, durant les tres setmanes de desenvolupament de les jornades de cooperació internacional s'han realitzat tallers d'improvisació dirigits a l'alumnat del CPM a càrrec del brillant saxofonista i professor del Conservatori de Paris, Vicent Le Quang, qui a més és especialista en pintura sonora i música jazz.
El projecte ha sigut ideat per Raquel Paños i Félix Bacik, en cooperació amb nombrosos professionals.
Des del Conservatori d'Almussafes es mostren molt satisfets pel fet que l'equip organitzatiu parisenc finalment haja triat com a emplaçament la Comunitat Valenciana, i en concret la localitat d'Almussafes, per la gran importància que cobren les agrupacions musicals en el nostre territori, formant part de la nostra identitat cultural.
Ajuntament d'Almussafes


._000600
._000634