Almussafes amplia l'horari del cementeri amb motiu del Dia dels Difunts

Jueves, 29 de octubre de 2015 | e6d.es
• Els veïns que visiten el cementeri municipal estos dies es beneficiaran de les millores executades en el mateix des d'este estiu

._000383
S'acosta la Festivitat de Tots Sants i des de la Regidoria de Cementeri de l'Ajuntament d'Almussafes, que dirigix Paqui Oliver, s'ha informat de l'aplicació d'una variació en l'horari d'obertura i tancament del Cementeri Municipal per a  facilitar l'accés per part dels veïns i la preparació de les sepultures dels seus sers volguts. En l'actualitat, el consistori municipal està concloent els treballs de construcció de 30 nous nínxols en la infrastructura, una intervenció que se suma a la instal•lació d'una porta d'emergència, a la reparació de les teules del sostre d'alguns trams del Cementeri i a la millora en la jardineria de l'accés i interior del recinte públic.
“Brindar una més flexibilitat horària en el seu accés a totes aquelles persones que desitgen visitar i recordar als seus difunts, a més de procedir a la neteja i decoració de les sepultures que els acullen amb motiu de la commemoració del Dia de Tots Sants” ha portat a l'edil de Cementeri, Paqui Oliver, a aplicar una ampliació de l'horari d'obertura i tancament del recinte municipal.
En concret, des de hui dimecres dia 28 i fins a diumenge que ve dia 1, Festivitat dels Difunts, el Cementeri Municipal estarà obert de forma ininterrompuda des de les 9 hores del matí i fins a les 18 hores de la vesprada. Així mateix, entre el dilluns dia 2 i el dijous dia 5 de novembre, el Cementeri obrirà de 9 a 13 hores, en horari matinal, i a les vesprades estarà tancat.
A partir de divendres que ve dia 6, la instal•lació obrirà les seues portes en la franja horària habitual, és a dir, de dimarts a dissabtes, de 10 a 13 hores i de 15 a 17 hores, i els diumenges, de 10 a 13 hores. Els dilluns, la dependència es mantindrà tancada.
Des de l'Ajuntament d'Almussafes s'informa els veïns que diumenge que ve dia 1 de novembre, i tal com es ve celebrant des de fa tres dècades, l’eucaristia en memòria dels Fidels Difunts s'oficiarà, per part del rector, Miquel Martínez, a les 12 hores en el mateix Cementeri.
Els visitants que durant estos dies s'acosten fins a l'esmentada infraestructura pública es trobaran amb algunes novetats que l'executiu local ha escomés des del passat estiu, com les noves sepultures, les obres de les quals estan pràcticament finalitzades, la porta d'emergència, instal•lada el passat mes de juliol, i la millora de les jardineres de l'entrada del recinte, entre altres.
Ajuntament d'Almussafes