| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 31/01/2015

POBLACIONS » Almussafes » Instal·lacions » Urbanisme, infraestructures i habitatge

Almussafes actua en el pàrquing de camions del parc industrial Joan Carles I

Des del consistori municipal ja s'està treballant en la construcció d'una rampa d'accés i en la senyalització de les distintes places d'aparcament de la zona


._000349
L'Ajuntament d'Almussafes acaba d'invertir 60.000 euros en la millora de la parcel•la municipal de 14.000 metres quadrats, destinada a estacionament de camions i automòbils en el parc industrial Rei Joan Carles I. El solar, emplaçat entre l'avinguda de la Foia – via principal d'accés al polígon - i el carrer Canal de Crespo,  es convertia en un fangar com a conseqüència de les fortes pluges. A instàncies d'APPI (Associació de Propietaris del parc Industrial), el consistori municipal ha donat una solució definitiva a la problemàtica, que ha passat per cobrir de grava tot l'aparcament.
L'Ajuntament d'Almussafes acaba d'executar la primera fase per a la millora del terreny de propietat municipal destinat a l'aparcament de vehicles de gran tonatge i que també disposa d'un espai per a l'ús dels automòbils. Fins a la data, la parcel•la era de terra i encara que de manera temporal oferia el servici d'estacionament a tot tipus de vehicles, principalment camions, es convertia en inservible cada vegada que es generaven fortes precipitacions. Després de nombroses conversacions i reunions mantingudes entre els responsables del consistori municipal i els representants d'APPI, en les que estos últims van donar trasllat de la seua petició, l'ajuntament ha sufragat els treballs de remodelació del terreny. En concret, s'ha cobert de grava la totalitat de la zona per a facilitar el seu ús diari per part dels nombrosos treballadors de les empreses del parc industrial, així com dels vehicles pesats del polígon. “Era necessari dur a terme este projecte en l'aparcament, el cost del qual ha ascendit a 60.000 euros, ja que l'increment de la càrrega de treball en les empreses és cada vegada major i d'ací la necessitat urgent de disposar d'un aparcament de vehicles de gran tonatge asfaltat i en òptimes condicions”, explica el regidor d'Urbanisme, Jesús Salesa.
Per la seua banda, Vico Valero, president d'APPI, destaca que amb la posada en marxa d'esta actuació, l'Ajuntament d'Almussafes ha demostrat que és sensible a les nostres necessitats i que junts treballem en una mateixa direcció: la millora contínua en les instal•lacions del parc industrial Rei Joan Carles I”.
Esta ha sigut la primera intervenció per a la millora de l'aparcament, atés que des del consistori municipal ja s'està treballant en la construcció d'una rampa d'accés i en la senyalització de les distintes places d'aparcament de la zona.
Ajuntament d'Almussafes
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars