Alginet fa un homenatge als tractoristes, empreses, associacions i particulars que ajudaren en la pandèmia

Lunes, 26 de septiembre de 2022 | e6d.es
• La nit finalitza amb una gran foto de família i amb un sopar de germanor

._000466
L’ajuntament d’Alginet va organitzar, recentment, un acte en homenatge a tots aquells col·lectius, particular i empreses que durant l’època de la pandèmia varen ajudar de manera desinteressada per garantir el benestar de tots i de totes.
L’acte, realitzat als salons del restaurant San Patricio, va començar amb un minut de silenci en record a les víctimes de la COVID-19. Tot seguit es va visualitzar un vídeo on es podia veure una xicoteta mostra dels anys de pandèmia.
L’alcalde d’Alginet, José Vicent Alemany Motes, va agrair a tots i totes, la seua solidaritat, ja que tal com deia “Alginet és un poble solidari al 100 per 100”.
El regidor de policia, Andrés Añon i l’inspector, Paco Franco, van fer entrega d’una medalla a la policia local, guàrdia civil i protecció civil d’Alginet en agraïment al seu esforç.
L’alcalde continuà l’acte amb l’entrega d’una placa commemorativa a les associacions, empreses i veïns que d’una manera o altra van ajudar en la compra de lleixiu, fent mascaretes entre d’altres.
L’acte finalitzà amb el sector dels tractoristes que, de manera completament desinteressada es van prestar voluntaris des del primer minut per a desinfectar el poble.
Els encarregats d’entregar la placa als tractoristes van ser el regidor d’agricultura, Francisco Bellver i el regidor de serveis municipals, Miguel Angel Garrido.
La nit finalitza amb una gran foto de família i amb un sopar de germanor.
Ajuntament d'Alginet

._000472
._000600