Algemesí posa a disposició dels veïns un servei d’autobusos gratuïts per a Tots Sants

Miércoles, 28 de octubre de 2015 | e6d.es
• La prestació del servei serà des del 28 d’octubre fins a l’1 de novembre i contempla el trasllat al cementeri de Cotes i al Cementeri Vell


._000296._000344
 
Novament, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament d’Algemesí, a través de la Regidoria de Serveis Públics, impulsa un dispositiu especial d’autobusos gratuïts per als ciutadans algemesinencs que es desplacen al cementeri. L’objectiu, segons Toni Garcia, regidor d’aquesta àrea, “és facilitar als ciutadans el trasllat d’anada a les instal•lacions i la tornada, que acostuma a ser tan freqüent en aquestes dates”.
L’horari especial per a aquesta setmana començarà el dimecres 28 d’octubre i finalitzarà el diumenge 1 de novembre. Concretament, i a partir del divendres, el servei s’intensificarà i arribarà a les sis eixides diàries el divendres i el diumenge; i a set, el dissabte, repartides al llarg de tot el dia. 
Els autobusos efectuaran la seua parada en la ronda d’Alzira (parada d’autobús del parc de Salvador Castell); en la ronda del Calvari (la parada d’autobús d’abans de la rotonda de la Muixeranga); al passeig del Bernat Guinovart (col•legi Sant Ana) i a la plaça 1 de Maig.
Ajuntament d'Algemesí