Algemesí llança una nova aplicació informativa municipal per a telèfons mòbils i tablets

Viernes, 10 de febrero de 2017 | e6d.es
• L'aplicació es pot descarregar o actualitzar ja de forma gratuïta des de les tendes oficials tant per a Android com a dispositius Apple

._000255

._000256
 
L'Ajuntament d'Algemesí ha llançat una nova aplicació amb informació municipal i institucional per a telèfons mòbils i tablets. L’APP del consistori reemplaça la ja existent i amb ella es millora la informació, ja que es potencia l'actualització de continguts de forma sincronitzada amb la pàgina web municipal.
L'aplicació és molt senzilla d'usar. Els apartats a seguir són l'agenda cultural i institucional, les notícies municipals, informació del consistori, farmàcies de guàrdia, telèfons d’interés o les últimes notícies generades des de l'ajuntament. A tot açò s'uneixen aspectes com el transport públic, les associacions locals existents o les últimes informacions en el Facebook i Twitter municipals.
Una de les novetats és que tots els usuaris de l’APP Ajuntament d'Algemesí podran rebre alertes amb notícies o avisos d'última hora directament al mòbil, amb el què açò significa com una nova forma de comunicació instantània entre la institució i els ciutadans. L'aplicació es pot descarregar o actualitzar ja de forma gratuïta des de les tendes oficials tant per a Android com a dispositius Apple. El regidor de Comunicació, Marc Vendrell, ha destacat que la nova aplicació “és un instrument més per a mantenir informada a la població i acostar la informació institucional de forma permanent les 24 hores del dia als ciutadans en un dispositiu cada vegada més utilitzat com és el telèfon mòbil”.
Ajuntament d'Algemesí