Algemesí organitza una jornada de consulta a empreses d’innovació

Martes, 14 de marzo de 2023 | e6d.es
• Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte ‘SMART BUILDING CPI 2021’

._000814
Abans de la licitació d’un projecte pilot per la transformació d’un immoble del centre històric d’Algemesí en un edifici de consum d'energia quasi nul, l’Ajuntament junt amb l'Àrea d'Energia de Consorci de la Ribera i l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) organitzen una jornada de consulta amb les potencials empreses el pròxim 23 de març a partir de les 10.30 hores al saló de plens municipal.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte ‘SMART BUILDING CPI 2021 – La compra pública d'Innovació per a la consecució d'edificis intel·ligents a la Comarca de la Ribera’ finançat per l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) i té com a objectiu la posada en marxa d’edificis intel·ligents d’alta eficiència energètica, amb un consum que siga majoritàriament de procedència  renovable produïda al mateix edifici.

El repte d’este projecte resideix en el fet que l’edifici està protegit arquitectònicament i, per tant, les solucions de generació convencionals del mercat no s’adapten a la normativa urbanística del centre històric tradicional d’Algemesí. Per aquest motiu, es busquen solucions innovadores que integren els sistemes de producció en la coberta inclinada de l’edifici protegit situal al C/Figueres.

Qualsevol empresa que vulga presentar les seues propostes s’ha d’inscriure omplint el formulari abans del 14 de març ubicat a l’apartat ‘Smart Building CPI 2021-2023’ de l’Àrea d’Energia de la pàgina web del Consorci de la Ribera.
Ajuntament d’Algemesí