Alfarb presenta la primera ruta oficial BTT

Viernes, 14 de febrero de 2020 | e6d.es
• Que recorre alguns dels millors trams per a bicicleta de muntanya del terme d’Alfarb, amb la col·laboració del Club BTT Regaixo i de l'empresa QF Turisme

._000728

._000733
L’Ajuntament ha senyalitzat una ruta BTT que recorre alguns dels millors trams per a bicicleta de muntanya del terme d’Alfarb, amb la col·laboració del Club BTT Regaixo i de l'empresa QF Turisme i gràcies a una subvenció de Turisme Comunitat Valenciana.
Es tracta d'un traçat circular amb quasi 23 km de longitud i de dificultat mitjana-alta, amb eixida i arribada a la plaça Nova. El traçat discorre pel casc urbà del poble, per camins rurals, pistes forestals, senders i fins i tot pel llit del riu Magre.
Durant el recorregut es pot visitar una part del patrimoni etnològic com els forns d'algeps, l'aljub de Gargallo, l'assut Vell amb la seua gran biodiversitat, la sénia de l'Estufa i la torre Àrab; també es pot contemplar des del mirador de la Costa el paisatge que va des de la Vall del Magre fins a l'Albufera o travessar una de les parts més frondoses del terme pel barranc de Boles i el barranc Fondo.
Amb esta iniciativa, l'Ajuntament d'Alfarb aposta per l'esport i per un turisme de qualitat que combina natura, esport i cultura. 
Ajuntament d'Alfarp._000006VD