Àlex Llopis, de l'Escola Ciclista de Sueca, va aconseguir el tercer trofeu de gimcana a Vinalesa

Miércoles, 13 de mayo de 2015 | e6d.es
• I les promeses de 1r any, Lucia Grau i Naia Mateu, repetien pòdium en 1r i 2n lloc, respectivament

._000349
El passat dissabte 9 de maig, l'Escola Ciclista de Sueca va participar a la Cursa d'Escoles de Vinalesa, on el nostre corredor Àlex Llopis va aconseguir el tercer trofeu de gimcana a la categoria d'alevins. I les nostres promeses de 1r any, Lucia Grau i Naia Mateu, repetien pòdium en 1r i 2n lloc, respectivament. En finalitzar la prova, tots els xiquets i xiquetes pogueren refrescar-se
amb un bon got d'orxata i fartons. Mereixcut reconeixement pel seu esforç en dies anormalment calorosos quan es fan més pesades les elevades temperatures que els kilòmetres a recòrrer.