Alberic selecciona les persones guanyadores dels IX Premis Excel·lència i Esforç 2022

Viernes, 30 de septiembre de 2022 | e6d.es
• Dotats d’una gratificació econòmica de 500 euros i un diploma acreditatiu de la distinció obtinguda

._000436
Recentment ha tingut lloc a la Sala de Juntes de l’Ajuntament d’Alberic una reunió entre l’alcalde del municipi, Toño Carratalá, la tècnica municipal, Trini Alcover, les representants del Claustre de Professors de Batxillerat, Nanda García; del Claustre de Professors de Cicles Formatius, María Gil; del Claustre de Professors d’Educació Secundària Obligatòria, Victoria Díez i de l’AMPA de l’IES Consuelo Aranda, Elena Arcos.
Amb intenció de reconéixer els alumnes que han destacat per l’excel·lència i el rendiment acadèmic durant la seua etapa d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat amb Prova d'Accés a la Universitat (PAU) i Cicles Formatius, es convoquen els Premis a l’Excel·lència.
D’entre els 11 alumnes presentats que compleixen els requisits de les bases, s’han seleccionat com a persones guanyadores d’estos premis els alumnes Amaya Fuster Richart, Estela Baello Sansaloni i Nicol Tyuftiy Trust qui, amb una nota mitjana de 9.5, reben el premi compartit de l’etapa d’ESO.
Robert Bisbal González, amb una nota mitjana de Batxillerat amb Pau de 9.500 rep el premi de Batxillerat i Enrique Cebriá Oliver, amb una nota de 9.67, és el guanyador del Premi a l’Excel·lència de Cicles Formatius.
Pel que fa als Premis a l’Esforç, amb la finalitat de reconéixer els alumnes que han destacat per l’esforç i la seua dedicació, s’atorguen els Premis a l’Esforç en l’etapa d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.
D’entre els 5 alumnes que compleixen les bases, les persones guanyadores han sigut Ainoa Perez Estarlich (ESO), Mari Nieves Rodríguez Moreno (Batxillerat) i Nayara Santamaria Jordan (Cicles Formatius).
Tant els premis a l’Excel·lència com a l’Esforç estan dotats d’una gratificació econòmica de 500 euros i un diploma acreditatiu de la distinció obtinguda. 
Ajuntament d'Alberic

 

._000006VD