Alberic presentarÓ este dissabte a la Regina de Fira i Festes del 2022

Jueves, 16 de junio de 2022 | e6d.es
• A partir de les 23:00 hores, en la recentment reformada plaša de la Constituciˇ

._000690
Alberic presentarà este dissabte a Ainara Juan Fernández com a Regina de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2022. A partir de les 23:00 hores, la recentment reformada plaça de la Constitució acollirà l’acte de presentació d’Ainara Juan com a màxima representant del poble alberiqueny durant la Fira i Festes d’enguany, així com la presentació de la cort d’honor que l’acompanyarà durant les diferents celebracions.
Prèviament a l’acte, una cercavila pels carrers del poble servirà per a advertir de l’arribada de la presentació de les festeres i els festers a partir de les 20:00 hores. El mateix dissabte de matí tindrà lloc la segona jornada del Torneig de Fira de Futbol i la Festa de la Cervesa al local Oasis, a partir de les 13:00 hores.
La presentació arriba després que Ainara Juan fora proclamada Regina de Fira i Festes el passat dissabte 4 de juny al saló de plens de l’Ajuntament d’Alberic. Després de dos anys sense poder celebrar la Fira i Festes de Sant Joan amb normalitat, la Regina de 2019, Elvi Garcia, passava el testimoni a Ainara Juan per a donar inici a una de les festivitats més esperades per les veïnes i veïns del municipi.
Ajuntament d'Alberic


._000472
._000600