Alberic fa entrega dels reconeixements als guanyadors dels 49 Premis Literaris

Sábado, 25 de junio de 2022 | e6d.es
• D’entre prop de 50 obres presentades, Nuria Garcia ha sigut la guanyadora del Premi Rafael Comenge Dalmau de narrativa

._000700
L’esplanada de l’ermita de Santa Bàrbara d’Alberic ha acollit este dimecres, 22 de juny, l’entrega dels reconeixements als guanyadors de la 49 edició dels Premis Literaris d’Alberic. Enguany les modalitats del concurs han sigut la poesia, amb el premi Francesc Badenes Dalmau; la narrativa, amb el premi Rafael Comenge Dalmau; la narrativa juvenil, amb el premi Bernat Roig Duato i els textos teatrals, amb el premi Vicent Jacinto Pérez.
L’entrega de premis ha estat dirigida per Virginia Bruño, regidora d’Educació i Cultura de l’Ajuntament d’Alberic. L’acte ha comptat amb la participación de l’alcalde d’Alberic, Toño Carratalá, la Regina de Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere, Ainara Juan, i Nanda García, representant del jurat.
D’entre prop de 50 obres presentades, ‘Totes les portes’, de Nuria Garcia, ha sigut la guanyadora del Premi Rafael Comenge Dalmau de narrativa; ‘Teler de zèfir’, de Josep Micó, ha rebut el Premi Francesc Badenes Dalmau de poesia; el Premi Vicent Jacinto Pérez de textos teatrals ha sigut per a ‘Encantada de no haver-te conegut’, d’Adrià Serra i la creació guanyadora del Premi Roig Duato de narrativa juvenil ha sigut ‘Del cel a l’infern passant per Alberic’, de l’autor local Robert Bisbal. Els premis comporten una dotació econòmica de 1000 euros (400 en el cas de la narrativa juvenil).
Toño Carratalá, alcalde d’Alberic, va voler agrair “a totes les persones que fan possible que ja portem 49 edicions d’estos premis tan importants per al nostre poble, i gràcies també als guanyadors i a la resta de les escriptories i els escriptors per haver participat. Gràcies per seguir apostant per la nostra cultura i gràcies per apostar per Alberic”.
Ajuntament d’Alberic