Alberic acull a l'elit del duatlˇ valenciÓ amb la Lliga de Clubs

Sßbado, 29 de enero de 2022 | e6d.es
• S'esperen 400 participants elit que formaran 100 equips mixtos d'homes i dones, el pr˛xim 13 de febrer

._000086
Alberic es convertirà el 13 de febrer en la capital del duatló valencià. La localitat acollirà la Lliga de Clubs organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa els millors esportistes d'esta modalitat combinada es donaran cita pels carrers de la localitat i també de la veïna Massalavés. S'esperen 400 participants elit que formaran 100 equips mixtos d'homes i dones. Cadascun d'ells haurà de completar les distàncies de 2 km corrent, sis de ciclisme i un altre quilòmetre corrent abans de donar el relleu al seu company o companya. Els relleus ompliran de colorit estes localitats riberenques que ja fa un parell d'anys van acollir la primera edició del seu duatló, abans de ser suspeses les següents per efectes de la pandèmia.
L'esdeveniment esportiu està organitzat pel Club Triatló Alberic amb la col·laboració de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i dels ajuntaments d'Alberic i Massalavés. La inscripció per a la prova està oberta ja i es tancarà el 8 de febrer, reservant-se 15 places per a primera divisió i altres 15 per a segona divisió. A partir del 31 de gener s'obriran les places també per a equips d'altres divisions. El preu d'inscripció és de 75 € per equip i es pot realitzar en la web de la Federació de Triatló.
L'eixida estarà enclavada en la Avinguda de la Muntanyeta mentre la meta serà de nou en l'ermita de la Muntanyeta, després d'una exigent pujada que obliga els participants a traure el millor de si mateix. Tota l'organització ha estat sotmesa a un pla preventiu contra la pandèmia de COVID-19 pel que els participants hauran de complir les recomanacions sanitàries en tot moment.
Ajuntament d'Alberic

 

._000410

._000436