Al voltant de 40.000 persones passaran per la Fira del Comerç, de la Tapa i l'Automòbil d’Alzira

Sábado, 22 de octubre de 2022 | e6d.es
• La fira estarà oberta hui dissabte de 10 a 22 hores i diumenge de 10 a 20 hores. Les casetes de la tapa obriran fins a les 24 hores

 

La XII edició de la Fira Comercial, de la Tapa i de l’Automòbil d’Alzira ja està al carrer i oberta de bat a bat.  Més de 60 expositors s’han instal·lat a la Plaça del Regne i a les avingudes Sants Patrons i Hispanitat.
S’estima que unes 40.000 persones passegen per la Fira del Comerç, de la Tapa i l’Automòbil. El públic assistent podrà visitar les diferents haimes o casetes del comerç local on també podran participar en les activitats programades pels expositors, animació infantil, música en directe, màster class de zumba, batucada o radio al carrer.
Per a garantir el millor funcionament la fira comptarà amb vigilància al llarg de tot el cap de setmana, wifi per a expositors, fil musical per tal d’anar anunciant les activitats als diversos espais i enguany s’ha habilitat una zona per a provar els vehicles a la venda.
La fira estarà oberta hui dissabte de 10 a 22h i diumenge de 10 a 20h, tot i que les casetes de la tapa obriran divendres i dissabte fins les 24 hores.
Diego Gómez, alcalde d’Alzira ha manifestat que l’objectiu principal d’esta mostra “és ajudar al desenvolupament de l’economia i dels negocis d’Alzira”. Rosana Seguí, directora general de Comerç, present a la inauguració, va destacar el potencial comercial que té Alzira.
Per la seua part, Carmen Herrero, directora d’IDEA  considera que “la fira està prou consolidada tot i els dos anys que ha està ausent per la pandèmia”, també ha ressaltat les nombroses xerrades i tallers que organitzaran els propis expositors “el que demostra la seua implicació en la Fira”.
Raúl Tudela, president de l’Associació Empresarial Alzira confia en que “Alzira estiga molt animada el cap de setmana” i a més ha destacat els nombrosos actes dels expositors, així com les activitats que hi hauran al voltant de la mostra que comptarà amb l’elecció de la millor tapa i de la jaima més ben decorada.
E6D