└gora Carcaixent guanya el III Certamen Nacional de Teatre de Calp

Lunes, 31 de marzo de 2014 | e6d.es
• En esta ediciˇ es presentaren 77 obres de companyies de tot el territori nacional

._000248
El dissabte a la nit, a la Casa de la Cultura de Calp, va tindre lloc l’entrega de premis del  III Certamen Nacional de Teatre Ciutat Calp “ Antonio Ferrer, el Cartero”. Tres companyies van ser seleccionades, d'un total de 77 presentades, per a participar en esta edició. Taules Teatre, La Garnacha de La Rioja i Àgora Carcaixent es disputaren els cinc premis que cada any atorga l’Ajuntament de Calp.
El premi a la millor escenografia va ser el primer guardó que va rebre Àgora; a continuació, l’actriu Silvia Valero va ser premiada amb l’estatueta per la que es reconeix el seu treball dalt l’escenari, i que la convertix en la millor actriu d’este certamen. Ja per a finalitzar, i com a colofó a una gran nit, els membres del jurat van decidir per unanimitat que la millor obra representada en este certamen era “El mussol i la gata”, de Bill Manhoff, en l’adaptació al valencià realitzada pel dramaturg Rodolf Sirera.
A l’hora de recollir l’estatueta,Vicent Giner, el director de l’obra, va comentar que qualsevol de les tres peces  representades podria haver guanyat; també va reconèixer la dura i difícil tasca dels membrés del jurat, ja que el nivell de les tres obres era altíssim i cada una d'elles tenia una vessant diferent.
Els actors de l’obra i la resta dels membres de la companyia estan molt satisfets, ja que és la segon vegada que un jurat reconeix “El mussol i la gata” com la millor obra d’un certamen, donat que en 2012 també van ser els guanyadors del XXX Certamen Vila de Mislata.
Agora Grup de Teatre Carcaixent