Agility Almussafes arrasa amb nou podis en els ˙ltims campionats celebrats en Torrent

Jueves, 23 de abril de 2015 | e6d.es
• "La calor va regnar ambdˇs dies, per˛ a pesar d'aš˛, es van aconseguir nou podis en el cap de setmana: tot un triomf per al nostre equip"

._000305
El club Esportiu Agility Almussafes ha tingut un intens cap de setmana esportiu, ja que els seus integrants han competit en l'octava i novena proves puntuables de la Federació Espanyola d'Agility i Educació Canina, així com en la sexta competició de Steeplechase, organitzada també per l'esmentada federació federació, a través del club Godayla de Torrent. L'entitat s'ha alçat amb altres nou podis, que se sumen al seu imparable palmarés.
Dissabte passat dia 18, Luis Ciurana va ser l'encarregat de jutjar l'octava prova FEAEC, enginyant dos pistes que van fer suar i divertir-se a parts iguals als quaranta-quatre equips participants. En categoria midi, Eva Grau va obtindre un segon lloc junt amb la seua gossa Liss, i Alejandro Aguado es va portar el tercer lloc amb Jack. Així mateix, José Peris i Thor van finalitzar en segona posició en categoria maxi.
Per la seua banda, la prova del diumenge 19, la novena convocada, va ser jutjada per Pedro Simarro, el qual va idear un agility i un jumping ràpids i fluids, per a goig dels quaranta-sis equips participants i per al públic que va assistir a l'esdeveniment. En categoria toy, Natalia Escorcia va aconseguir quedar subcampiona, amb el seu ca Teddy. En maxi, José Peris i Thor van aconseguir el tercer lloc, igual que Alejandro Aguado i Jack, en categoria midi. A més, Eva Grau i la seua gossa Liss van ser els que es van adjudicar en esta ocasió el primer lloc, en categoria midi, proclamant-se així campiones de la dita categoria.
La mateixa jornada dominical, immediatament després de la celebració de la novena prova, es va dur a terme la sexta prova Steeplechase, en la que Noelia Gimeno i maig van aconseguir el tercer lloc en categoria toy, i José Peris va obtindre el segon lloc en categoria maxi, amb Thor.
“La calor va regnar ambdós dies, però a pesar d'açò, els competidors d'Almussafes van aconseguir aconseguir nou podis en el cap de setmana: tot un triomf per al nostre equip”, explica el president d'Agility Almussafes, Javier Pérez.
Ajuntament d'Almussafes