AENOR fa entrega a l'Ajuntament de El Perelló de la bandera ISO per a la seua platja

Jueves, 20 de febrero de 2014 | e6d.es
• L'Alcalde de El Perelló va estar acompanyat en l'acte pel Regidor de Turisme i Promoció econňmica D. Juan Botella Iglesias
._000270
Divendres passat 14 de febrer l'Alcalde de El Perelló D. José Miguel Fos Alberola va rebre de mans de D. Salvador Ibáñez Moscardó, Director d'AENOR a la Comunitat Valenciana, la "Bandera ISO 14001" per a la platja de El Perelló. El Director d'AENOR D. Salvador Ibáñez Moscardó va agrair a l'Ajuntament la confiança posada en AENOR per a auditar els seus sistemes de qualitat en la platja. Hem de recordar que l'empresa AENOR actualment és l'auditor tant el sistema de qualitat mediambiental ISO 14001 com del sistema de qualitat "Q Qualitat Turística" UNE-187001. En paraules de l'Alcalde de El Perelló “La aposta pels sistemes de qualitat en la platja de El Perelló és una forma de millorar els servicis que s'oferixen en la platja i a la vegada una forma d'obligar-nos a continuar complint amb uns estàndards de qualitat en benefici dels nostres veïns, estiuejants i visitants de El Perelló”.
AENOR (Associació Espanyola de Normalització i Certificació) és una entitat privada sense fins lucratius que es va crear en 1986. La seua activitat contribuïx a millorar la qualitat i competitivitat de les empreses, els seus productes i servicis. AENOR, a través del desenrotllament de normes tècniques i certificacions, contribuïx a millorar la qualitat i competitivitat de les empreses, els seus productes i servicis, d'esta manera ajuda a les organitzacions a generar un dels valors més apreciats en l'economia actual: la confiança. És l'organisme legalment responsable del desenrotllament i difusió de les normes tècniques a Espanya. Els certificats d'AENOR són els més valorats, no sols a Espanya sinó també en l'àmbit internacional, havent emés certificats en més de 60 països. AENOR se situa entre les 10 certificadores més importants del món.
Ajuntament de El Perelló