AECAL organitza una nova fira comercial en Almussafes per a donar la benvinguda a l'estiu

Lunes, 27 de mayo de 2019 | e6d.es
• La iniciativa se celebrarÓ el divendres 31 de maig i el dissabte 1 de juny i en la mateixa participaran un total de tretze establiments
._000520

._000551
El divendres 31 de maig i el dissabte 1 de juny, l'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Almussafes celebrarà la Fira d'Estiu de 2019, en la qual un total de tretze establiments oferiran en l'Àgora del parc Central els seus productes i serveis a la ciutadania. Tots dos dies està previst que el col·lectiu propose diferents propostes d'oci gratuïtes al públic assistent per a convertir la convocatòria en una festa amb la qual es pretén entretindre i fomentar el consum en comerços locals.
La qualitat, el bon preu i l'atenció més exquisida tornaran a eixir al carrer la setmana que ve de la mà de l'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Almussafes (AECAL). L'entitat ha programat per al divendres 31 de maig i el dissabte 1 de juny, i en col·laboració amb l'Ajuntament, la Fira d'Estiu d'aquest 2019, un esdeveniment amb el qual es busca acostar a la ciutadania els productes i serveis que el teixit empresarial posa a la disposició del públic i fomentar i impulsar l'economia local a través de la promoció dels avantatges vinculats a la compra en comerços de proximitat.
L'esdeveniment es desenvoluparà en l'Àgora del parc Central el divendres 31 de maig de 17 a 22 hores i el dissabte 1 de juny de 10 a 24 hores i en el mateix instal·laran estand negocis dels àmbits de la decoració, l'esport, l'hostaleria, el tèxtil, la perfumeria, l’administració i els hotels. Concretament, han confirmat la seua presència Espais Interiors, Roba de Nanos, Drogueria Perfumeria Blanca, Orxateria Melchor, Roba Bou, Sarah, Tulipà, misecretario.org, Hoteles Tryp, Soho Gin Club, Esplai Esport-Atmosfera Esports, NewQ Fitness i Connexió Neuronal.
A més de recórrer els diferents llocs, les persones visitants podran participar en les activitats complementàries que AECAL ha preparat en el marc d'aquesta celebració. Així, el divendres a les 18 hores el gimnàs NewQ Fitness oferirà una sessió de zumba i una hora després una de bodybalance, totes dues obertes a tot el públic. El dissabte, el centre especialitzat en esport també realitzarà un ‘Especial Bodycombat’ de 10.15 a 12.15 hores. Així mateix, durant les dues jornades hi haurà activitats infantils en l'estand de Connexió Neuronal i zona destinada a l'hostaleria.
Ajuntament d'Almussafes._000517
._000606