| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 22/01/2014

POBLACIONS » Guadassuar

Actes de la Fira de Guadassuar 2014

Dimecres 22 de gener, festivitat de San Vicent Màrtir


._000201
Dimecres 22 de gener
Festivitat de San Vicent Màrtir

A l’alba volteig general de Campanes.
A les 8.00 h, llançament de 8 albades, una per cada membre dels Festers de Sant Vicent Màrtir de 2014.
A les 9.00h, CERCAVILA a càrrec de la Colla de l’Escola Municipal de dolçainers i tabaleters de Guadassuar.
A les 9.30h, CERCAVILA a càrrec de la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar.
A les 11.30h, EIXIDA dels Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2014 amb les seues famílies, i acompanyants des de la Plaça de Reginaldo Barberà, nº8 i precedits per la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar aniran en passa carrer amb el següent itinerari, Plaça de Reginaldo Barberà, carrer Pare Estanislao, Gran Via, Marques de Sotelo, carrer V.A. Pasqual, carrer Major fins arribar a la Plaça Major on arreplegaran a les autoritats per a tots junts assistir a la missa.
A les 12.00h, MISSA SOLEMNE, a l’Església Parroquial de la nostra localitat, en honor al patró de Guadassuar Sant Vicent Màrtir. La missa serà cantada per la Coral Polifònica Llorenç Ruiz.
A les 13.30h, Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2014, les seues famílies, autoritats i poble en general, acompanyats per la Banda Unió Musical Santa Cecília de
Guadassuar, s’encaminaran cap a la Gran Via, a la façana principal del Nou Ajuntament, seguint el següent itinerari, carrer Major, carrer V.A. Pasqual, carrer Marques de Sotelo i Gran Via per a
presenciar la MASCLETÁ de FIRA de 2014 disparada per la pirotècnia Crespo d’Alzira. Patrocina la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Guadassuar.
A les 19.30h, EIXIDA dels Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2014 amb les seues famílies des del carrer Quevedo nº3 i acompanyats per la Banda Unió Musical
Santa Cecília de Guadassuar aniran en passa carrer amb el següent itinerari, carrer Quevedo, carrer Pare Vicent, plaça del Ravalet,Carrer Major, per arribar a la plaça Major on arreplegaran
a les autoritats per assistir a la processó.
A les 20.00h, SOLEMNE PROCESSÓ en honor al nostre patró Sant Vicent Màrtir, que des de l’església parroquial recorrerà l’itinerari de costum.
Hi participaran per aquest ordre: la Creu Processional acompanyada per la colla de dolçainers i tabaleters de l’Escola Municipal de Guadassuar, devots i devotes de Sant Vicent Màrtir, els Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2013, Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 1989, les Festeres de la Mare de Déu de la Misericòrdia de 2013, els amfitrions, Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2014 junt a les seues famílies, autoritats i clero de Guadassuar. Tancarà la processo la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar. La imatge serà portada pels quintos de 1968.
Al finalitzar la processo i dintre de l’Església es cantaran els Gojós a Sant Vicent Màrtir.
Seguidament, Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2014, autoritats i públic en general, es traslladaran, junt a la Banda Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar, seguint el següent itinerari: carrer Major, Mestre Cuevas, Gran Via, Pare Estanislao, on aniran cap a la zona de l’Alter, des de on es dispararà un CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS a càrrec de la pirotècnia Crespo d’Alzira patrocinat per la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Guadassuar.
Festers i Festeres de Sant Vicent Màrtir i la Divina Aurora de 2014
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.