Abel Ruiz, futbolista d'Almussafes, seleccionat per a la Ronda Elit del Campionat d’Europa Sub-17

Viernes, 3 de marzo de 2017 | e6d.es
• El primer dels partits es jugarà el pròxim divendres 10 de març en la ciutat croata de Marinha Gran contra Polònia

El jove futbolista almussafeny Abel Ruiz continua imparable. El seleccionador nacional de futbol de la categoria sub-17, Santi Denia, l’ha inclós en la llista dels 18 jugadors que participaran en la Ronda Elit del Campionat sub-17 i, per tant, viatjarà al costat dels seus companys fins a Portugal per a disputar aquest important torneig representant a Espanya.
El primer dels partits es jugarà el pròxim divendres 10 de març en la ciutat de Marinha Gran contra Polònia, el dia següent, el 12 de març, el rival serà Grècia en Rio Maior i, per a concloure la primera ronda, Abel i els seus companys s'enfrontaran a la veïna Portugal, també en Marinha Gran.
Els vuit guanyadors de grup i els set segons amb millor balanç davant el primer i el tercer del seu grup s'uniran a l'amfitriona Croàcia en la següent fase, que se celebra del 3 al 19 de maig. La fase final d'aquest campionat donarà les cinc places de la UEFA per a la Copa Mundial Sub-17 de la FIFA que se celebrarà en l'Índia del 6 al 28 d'octubre.
Ajuntament d'Almussafes