A partir de demà arriben pluges que podran ser intenses en algunes localitats de la província de València

Martes, 3 de noviembre de 2020 | e6d.es
• AEMET ja ha activat l'alerta taronja per fortes pluges que s'espera que deixen acumulats de més de 100 litres per metre quadrat en 12 hores

 

La previsió meteorològica d'aquest dimarts a València contempla un panorama amb núvols des de primera hora del dia i serà cobert amb pluja escassa a partir de primera hora del matí, segons explica l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).
Demà, dimecres 4 de novembre, s'espera que el temporal de pluges que s'acosta des de l'oest arribe ja de ple a la província de València, que serà una de les més afectades per les precipitacions. La previsió és que el temporal sacsege de manera especial el nord i centre de la província de València, on la *AEMET ja ha activat l'alerta taronja per fortes pluges que s'espera que deixen acumulats de més de 100 litres per metre quadrat en 12 hores. A més, també per a aqueixa jornada, s'ha decretat la preemergència per temporal marítim amb ones de fins a tres metres d'altura.
Els termòmetres registraran un descens en les temperatures màximes de València, deixant el mercuri entorn dels 17 graus i la mínima es mourà entorn dels 15 graus (amb entorn de 12 graus de sensació tèrmica mínima). El vent bufarà molt fluix, amb direcció nord.
El dijous seguiran les precipitacions, perquè un panorama cobert amb pluja seria la tònica general durant les 24 hores. La pluges podran ser intenses en algunes localitats de la província de València, algunes fortes parlen encara de quantitats més importants que la jornada anterior, arribant fins i tot a vaticinar quantitats de pluja "pròximes als 200 litres per metre quadrat". Els termòmetres experimentaran pocs canvis, movent-se entre els 13 i 18 graus. També farà la seua aparició el vent, que bufarà de direcció nord-est.
E6D