38 informadors reforcen la prevenció a les platges de Cullera

Sábado, 19 de junio de 2021 | e6d.es
• Els arenals comptaran ja este cap de setmana amb este servei per controlar les mesures sociosanitŕries

._000351
Cullera reforça les mesures de prevenció sociosanitària amb la incorporació de 38 informadors a les seues platges. Ho fa des d’este cap de setmana amb els auxiliars del programa ‘Platges Segures’ de la Generalitat Valenciana que s’encarreguen d’oferir informació sobre les distintes normes de seguretat que han de complir els banyistes.
Estaran durant tot l’estiu i “ens ajudaran a informar i conscienciar de quines són les mesures a les platges, a controlar la distància entre persones i a evitar grans aglomeracions. I a més, són un reforç més a tota la senyalística i el pla de contingència elaborat per l’Ajuntament de Cullera”, segons ha explicat el regidor de Platges, Salva Tortajada.
Es tracta d’un pla de contingència que ja es posà en marxa durant la passada temporada estival per extremar les mesures de seguretat i que intensifica, entre d’altres, la constant desinfecció en les infraestructures i banys dels arenals cullerencs o la col·locació de panells informatius i de normes d’ús.
A més, “des de l’Ajuntament també hem contractat 7 persones més procedents de la borsa social d’ocupació com a informadors mediambientals”. Estos s’encarreguen principalment de supervisar qualsevol desperfecte en les infraestructures turístiques, de fer enquestes als banyistes i de potenciar les campanyes de bones pràctiques i educació ambiental a les platges.
Ajuntament de Cullera

 

._000772

._000820