34 establiments de Carlet es sumen al Black Friday

Jueves, 26 de noviembre de 2015 | e6d.es
• Amb descomptes durant el divendres 27 de novembre amb la iniciativa promoguda per l’associació de comerciants Carlet Comercial

._000006
Enguany el comerç local de Carlet unirà 34 establiments comercials en la campanya Black Friday, a través de l’associació de comerciants Carlet Comercial. L’objectiu d’esta campanya és incentivar la compra als establiments locals que oferiran descomptes i rebaixes durant tota la jornada. Esta primera iniciativa de Carlet Comercial comptarà amb la participació de 34 establiments de diversos sectors, des de botigues de roba així com de complements, joieries, sabateries, merceries i establiments especialitzats en roba esportiva i de moda infantil També s’han sumat a la campanya dos perruqueries, una tenda d’animals, una autoescola i una entitat financera. Per últim, el Black Friday també acull diversos establiments d’informàtica i telefonia mòbil papereries, tendes d’electrodomèstics, establiments del serveis i subministres per a la construcció i per a la llar, una tenda ecològica i una perfumeria. Cada establiment decideix lliurement quin és el descompte que farà en els seus productes durant la jornada del divendres 27 de novembre. Establiments de tot tipus que enceten la temporada nadalenca amb tota una jornada de descomptes.
Tal i com ha explicat la presidenta de l’associació Carlet Comercial, Vicky Pla, «es tracta de promoure l’adquisició de productes i serveis en la nostra població. Cal reivindicar la importància del comerç local, que mou moltes economies familiars i reverteix en la pròpia comunitat i per als clients ofereix molts avantatges com és la proximitat i també els preus. Per això no dubtem en sumar-nos a este tipus de campanyes que dinamitzen el comerç».
Recordem que el Black Friday és una campanya que s’ha introduït des de fa uns anys als països europeus, i que té el seu origen en Estats Units. El Black Friday es celebra l’últim divendres del mes de novembre i fa referència al moment en que els comerços canvien els seus números rojos per números negres perquè comença la campanya de Nadal. En el cas de Carlet, també pretén que els veïns de la ciutat afronten el Nadal sense números rojos, comprant a preus més econòmics durant tota la jornada i sense eixir de la seua ciutat.
Ajuntament de Carlet