| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 04/12/2013

POBLACIONS » Sueca » Política

317.698'18 € haurà de tornar l'Ajuntament de Sueca al de El Perelló

Resultat de la peritació judicial del pressupost de 2007


L'Ajuntament de Sueca va transferir en el dit exercici, la quantitat de 725.973.06 €, el resultat de la peritació Judicial, és que hauria d'haver transferit 1.043.671'24 €, per tant i segons la peritació, Sueca haurà de tornar a l'ELM de 'El Perelló 317.698'18 €, si així, és ratificat per la SALA del TSJ. Recordem que a penes fa dos mesos, una altra peritació realitzada per pèrit judicial diferent i respecte d'El Mareny de Barraquetes i exercici 2010, també va concloure en que Sueca haurà de transferir quasi 100.000 € a l'ELM d'El Mareny de Barraquetes també a falta de ser ratificat per la Sala. Cal destacar que a pesar de ser distints pèrits judicials, coincidixen quasi al 100 per 100, en els conceptes utilitzats, diferents dels anteriors tècnics de l'Ajuntament de Sueca i coincidents amb l'Informe de Diputació.
Este és el resultat del càlcul realitzat per un Pèrit Judicial, basant-se en la SENTÈNCIA FERMA, per la qual es tancava el contenciós sobre els pressupostos de 2007, a falta de resolució per la SALA.
Haurà de recordar la ciutadania suecana, que tal contenciós és el que s'ha passat més d'un any fent bandera el grup COMPROMÍS que havien guanyat el pleit sabent que s'equivocaven rotundament, era un cas cantat i encara així les seues ostentacions anaven encaminades a enganyar a la ciutadania suecana. Recordem també, que el passat 7 de Novembre, els grups democràtics en el consistori suecà: Partit Popular i Partit Socialista, amb el consens dels Ajuntaments de El Perelló i Mareny, finalitzaven una discòrdia respecte d'això de més de 9 anys amb més de 8 contenciosos en este mateix sentit, que hagueren acabat amb la ruïna de l’Ajuntament de Sueca. COMPROMÍS qui NO va voler estar en les negociacions i s'oposa radicalment, va votar en contra d'este acord.
En 2004 es va iniciar la lluita en els Jutjats davall l'alcaldia de Salvador Gil, però no va ser fins al Desembre de 2007, quan va recaure la primera Sentència Ferma, estant ja d'alcalde Joan Baldoví hui Regidor de Pressupostos a més de Diputat Nacional i responsable d'haver arribat a esta catastròfica situació per a l'Ajuntament de Sueca, ja que, en el moment arribat de la primera Sentència Ferma haguera fet el que qualsevol persona en el seu sa juí de responsabilitat, hui no estaríem en esta situació.
La prepotència de Joan Baldoví extensiva al grup COMPROMÍS, de no haver arribat a un acord el PSOE i PP amb El Perelló i Mareny, hagueren portat a l’Ajuntament de Sueca a la més absoluta de les ruïnes.
Responsable també dels diners gastats en advocats i altres costos judicials, els quals ens hagueren vingut molt bé, per a atendre a la ciutadania.
317.698'18 € de 2007; 1.055.000 € de 2004 més les costes a què està condemnat l'Ajuntament de Sueca més interessos, seran les xifres que haurà d'abonar Sueca en el moment oportú una vegada ratificats per la SALA. En el cas que no s'haguera arribat a un acord amb les EELLMM, a estes quantitats caldria sumar entre El Perelló i Mareny acollint-nos com a base les peritacions hagudes, a raó de més de 500.000 € per any impugnat: 2010, 2011, 2012... i per descomptat els costos judicials. Que cada suecà i suecana emeta el seu juí o conclusió, açò és el que hi ha.
Ajuntament de El Perelló
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.