180 raquetes participen al torneig juvenil de falles 2014 celebrat a Alginet

Martes, 1 de abril de 2014 | e6d.es
• Maria Gallart del Club de tenis Alginet es proclamà campiona del torneig juvenil de falles 2014 en aleví

._000243
El primer campionat federat, el Tecnifibre falles 2014, que ha organitzat el Club de tenis d’Alginet va finalitzar el dissabte al poliesportiu municipal amb un gran èxit de participació. Més de 180 raquetes de totes les categories es van enfrontar per a fer-se amb el pòdium. A la categoria de Sub-10 es va fer amb el primer lloc Carles Vanaclotxa en masculí i Raquel Gil en femení, en infantil Alex Vila i Inma Ramón, en junior Blanca Puig i Guillem Sanchis i en aleví Nacho Jorda i Maria Gallart. El president del Club de Tenis Alginet, organitzadors del torneig va valorar molt positivament el mateix  ja que “és el primer campionat federat que fem a Alginet i ha sigut un èxit d’organització i de participants. Han vingut 180 xiquets i la veritat és que per a ser el primer que fem ha estat molt be”, afirmava Miguel Angel Burches. El torneig va començar el 15 de març i finalitzà el dissabte 29.