| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 03/02/2016

POBLACIONS » L'Alcúdia » Esports

1.700 atletes competint a l'Alcúdia

La competició es va desenvolupar al paratge natural de la ribera del riu Magre


._000414
L'Alcúdia va acollir el Campionat Autonòmic per Equips i l'autonòmic Escolar d'Atletisme al VIII Cros que se celebra en aquesta localitat, organitzat pel Club d'Atletisme de l'Alcúdia. La competició es va desenvolupar al paratge natural de la ribera del riu Magre. Es van donar cita 1.700 atletes, des de les categories de benjamí a les de sèniors i veterans. Segons la policia local, més de 4.500 persona van passar pel bonic escenari on es van celebrar les carreres. En total es van córrer 16 curses, amb recorreguts des dels 500 metres dels benjamins fins als 9.000 que van fer, i a velocitat endimoniada, els sèniors, alguns dels quals venia de participar i, fins i tot, d'obtenir triomfs notoris a la Mitja Marató de Santa Pola (25 Campionat d'Espanya Absolut i de Veterans).
Tant els atletes com els aficionats, que es van donar cita en un dia esplèndid en què un suau vent de ponent combinat amb cels clars van elevar la temperatura als vint graus, van comentar la qualitat de la instal·lació i la bona organització. L'Ajuntament de l'Alcúdia, patrocinador de la prova, es va encarregar d'acotar els perímetres de l'espai esportiu, de la seva posada a punt i del control dels accessos i seguretat, pel que va comptar amb un ampli desplegament de Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja, coordinats per l'alcalde, Andreu Salom, i pel regidor d'esports, Paco Martínez. 
Ajuntament de l'Alcúdia


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.