1.678 plantes de marihuana entre els tarongers de Favara

Lunes, 22 de octubre de 2018 | e6d.es
• S'ha procedit a la detenció de dos homes de nacionalitat espanyola de 36 i 48 anys

._000562

._000246
La Guàrdia Civil va descobrir un cultiu de marihuana de 1678 plantes, i va procedir a la detenció de dos persones per la seua implicació en un delicte contra la salut pública de tràfic de drogues en un paratge proper a la localitat de Favara. La Guàrdia Civil de Cullera inicià l'operació “*UGALAS” davant la possible existència d'un cultiu camuflat entre tarongers que albergava plantes de marihuana. Una vegada en el lloc, es van localitzar les plantes i a dos individus encaputxats.
La plantació de gran extensió, es disposava a diferents altures entre arbres fruiters, evitant d'esta manera una possible detecció visual de la suposada plantació per part de mitjans aeris, comptabilitzant-se un total d'1.678 plantes, les quals es trobaven en plena producció, mitjançant un sistema de regadiu, substàncies fertilitzants i motxilles pulverizadores, podent observar un alt grau d'especialització per part dels suposats autors, ja que es tractava d'una important plantació a causa de l'elevat número de plantes, així com pel gran valor que haguera obtingut la substancia estupefaent posteriorment obtinguda en el mercat il·lícit.
Per tot açò s'ha procedit a la detenció de dos homes de nacionalitat espanyola de 36 i 48 anys d'edat per la seua presumpta implicació en un delicte contra la salut pública de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat d'Instrucció nº 6 de Sueca.
E6D
Guàrdia Civil



 

._000566


._000349