| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 22/10/2018

POBLACIONS » Favara » Successos

1.678 plantes de marihuana entre els tarongers de Favara

S'ha procedit a la detenció de dos homes de nacionalitat espanyola de 36 i 48 anys


._000562

._000246
La Guàrdia Civil va descobrir un cultiu de marihuana de 1678 plantes, i va procedir a la detenció de dos persones per la seua implicació en un delicte contra la salut pública de tràfic de drogues en un paratge proper a la localitat de Favara. La Guàrdia Civil de Cullera inicià l'operació “*UGALAS” davant la possible existència d'un cultiu camuflat entre tarongers que albergava plantes de marihuana. Una vegada en el lloc, es van localitzar les plantes i a dos individus encaputxats.
La plantació de gran extensió, es disposava a diferents altures entre arbres fruiters, evitant d'esta manera una possible detecció visual de la suposada plantació per part de mitjans aeris, comptabilitzant-se un total d'1.678 plantes, les quals es trobaven en plena producció, mitjançant un sistema de regadiu, substàncies fertilitzants i motxilles pulverizadores, podent observar un alt grau d'especialització per part dels suposats autors, ja que es tractava d'una important plantació a causa de l'elevat número de plantes, així com pel gran valor que haguera obtingut la substancia estupefaent posteriorment obtinguda en el mercat il·lícit.
Per tot açò s'ha procedit a la detenció de dos homes de nacionalitat espanyola de 36 i 48 anys d'edat per la seua presumpta implicació en un delicte contra la salut pública de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat d'Instrucció nº 6 de Sueca.
E6D
Guàrdia Civil



 

._000566


._000349
 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 5Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.