| Ediciˇ n˙m. | Any: 11 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 23/09/2022

GUIA GASTRONĎMICA » Guia Gastron˛mica

AtlÓntida pizzes & menjars

Presentaciˇ: Gran bufet de menjars per a portar i servei a domicili: pizzes, burguers, tapes, arrossos, carns, peixos, pastes, ensaladesů
Contacte: Carrer de la Bega, 13. Cullera (Valencia) | 961.726.011 - 670.780.488

Atlàntida pizzes & menjars. Cullera

 
Atlàntida té els seus orígens en un restaurant pizzeria que va obrir per primera vegada l'any 2001, situat a la “Platja del Racó”. Restaurant Pizzeria Atlàntida obria només els estius, però després de la quarta temporada decidim fer un pas al capdavant que rendibilitzarà més els dotze mesos de l'any. Així que a la tardor de 2004 obrim per primera vegada aquest negoci “Atlàntida pizzes & menjars” en un local molt xicotet situat en la plaça d’Espanya, al costat de l'ajuntament, en la zona centre de Cullera.
Eixe local, anteriorment, era una casa de menjars en la qual feien bàsicament pollastre a l’ast. Nosaltres li vam donar un altre enfocament en el qual agregarem les pizzes amb les seues tapes i sobretot el servei a domicili. Des de llavors el negoci ha crescut sent un referent en les pizzes a domicili a Cullera. En 2013 decidim traslladar-nos a un local molt més gran al Carrer de la Bega, 13. Des de llavors tots els dies fem un gran bufet de menjars per a portar, basat en deliciosos arrossos, carns, peixos, pastes, llegums, ensalades etc. A les nits continuem sent referent de pizzes, burguers i tapes, tot amb el seu servei a domicili. També tots els anys, en les festes nadalenques, moltes famílies confien en les nostres especialitats pensades per a tan entranyables dates.
Des de sempre hem buscat la qualitat en els nostres productes, utilitzant matèries primeres fresques com la verdura de les nostres paelles o el xampinyó en les nostres pizzes.
Des de 2019 hem ampliat el nostre servei amb el servei de ‘catering’, el qual el fem per a col·lectivitats, hotels, falles, despedides… també fem paelles gegants de 100 a 400 comensals.
En definitiva Atlantida pizzes & menjars ofereix una alta varietat de serveis posats a la disposició dels nostres clients.


 
Atlántida tiene sus orígenes en un restaurante pizzería que abrió por primera vez en el año 2001, situado en la “Playa del Racó”. Restaurant Pizzería Atlántida abría solo los veranos, pero después de la cuarta temporada decidimos dar un paso al frente que rentabilizara más los doce meses del año. Así que en otoño de 2004 abrimos por primera vez este negocio “Atlantida pizzes & menjars” en un local muy pequeñito situado en la plaza de España, junto al  ayuntamiento, en la zona centro de Cullera.
Ese local, anteriormente, era una  casa de comidas en la que hacían básicamente pollo a l’ast. Nosotros le dimos otro enfoque en el que agregamos las  pizzas con sus tapas y sobre todo el servicio a domicilio. Desde entonces el negocio solo ha hecho más que crecer siendo un referente en las pizzas a domicilio en Cullera.
En 2013 decidimos trasladarnos a un local mucho más grande en la Carrer de la Bega, 13. Desde entonces todos los días  hacemos un gran buffet de comidas para llevar, basado en deliciosos arroces, carnes, pescados, pastas, legumbres, ensaladas etc. Por las noches continuamos siendo referente de pizzas, burguers y tapas, todo con su servicio a domicilio. También todos los años, en las fiestas navideñas, muchas familias confían en nuestras especialidades pensadas para tan entrañables fechas.
Desde siempre hemos buscado la calidad en nuestros productos, utilizando materias primas frescas como la verdura de nuestras paellas o el champiñón  en nuestras pizzas.
Desde 2019 hemos ampliado nuestro servicio con el catering, el cual lo hacemos para colectividades, hoteles, fallas, despedidas… también hacemos paellas gigantes de 100 a 400 comensales.
En definitiva Atlantida pizzes & menjars ofrece una alta variedad de servicios puestos a disposición de nuestros clientes.

 

Horari
De dilluns a diumenge: de 11:00 a 15:30 i de 20:00 a 23:00 hores
 
Direcció
Calle de la Bega, 13
Cullera
 
Telèfons
961.726.011
670.780.488
 
Enllaços
info@atlantidacullera.com

Web
Facebook
Instagram
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic