| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 1 de septiembre de 2021

GUÍA GASTRONÓMICA » Guía Gastronómica

Alabrasa... menjars per a emportar

Presentació: Carns i verdures a la brasa, arrossos, pastes, menjars casolans, ensalades, productes del mar, postres... Servici a domicili
Contacte: C/ Hort dels Frares, 49. Alzira (Valencia) | 963.117.171

Alabrasa, menjars per a emportar. Alzira

 
En la cuina d'Alabrasa disposem d'un ingredient secret que ha contribuït a l'èxit de la nostra cuina:"TU".
Tot l'equip d'Alabrasa vos agraïx la confiança depositada en nosaltres i en el nostre treball i es compromet a seguir en eixa línia molts anys més, la de no perdre eixa confiança.
Ens trobareu a Alzira, al carrer Hort dels Frares 49. Tenim obert tots els dies de 10:00 a 16:00 hores. El nostre telèfon és el 963.117.171.
 
Carns i verdures a la brasa
La nostra  especialitat és l’elaboració de carns i verdures a la brasa, destacant el pollastre, conill, costellar de porc o de vedella, brotxetes, llonganisses, xoriços, paletilla de corder i les suculentes creïlles.
 
Arrossos
Disposem d’una gran diversitat de paelles: valenciana; de col i alls tendres; verdures: marisc; ceba i abadejo; faves i carxofa; arròs negre, del senyoret, a banda, amb caragols i fideuà.
 
Menjars casolans
En la nostra cuina es pot trobar una gran quantitat de menjars casolans: arròs al forn, creïlla al forn, guisats, menjars d’olla, llentilles, potatge de cigrons, arròs caldós, albergínies de carn o verdura, macarrons, espaguetis, canelons, lasagna, pimentó farcit, llomello en salsa, pit en nata, cous cous, croquetes casolanes, albergínia...
 
Ensalades
Les ensalades són plats elaborats a destacar, entre les que se pot escollir: russa, valenciana, pasta, panses i nous, arròs, césar, sépia i marinera.
 
Productes del mar
Per últim, els productes del mar per a triar són: bacallà en salsa, lluç, caldereta de rap, all i pebre d’anguila i sépia.
 
Servici a domicili
Disposem  d’un servici a domicili gratuït.
Repartim a domicili tots els productes, incloent calders sencers i les cassoles d’arròs; nosaltres mateix passem a retirar-los a casa vostra.
 
 
Horari
Tots els dies de la setmana: de 10:00 a 16:00 hores
 
 
Direcció
C/ Hort dels Frares, 49
Alzira (Valencia)
 
 
Telèfon
963.117.171
 
 
Enllaços
Facebook

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo