| Ediciˇ n˙m. | Any: 11 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 01/06/2021

GUIA COMERCIAL » GUIA COMERCIAL

Tanatori Astruells

Presentaciˇ: Espai discret i c˛mode per acompanyar a les persones en el seu ˙ltim trÓnsit
Contacte: Carrer Jaume I, 43. Sueca (Valencia) | 961.701.431 - 648.450.625

Tanatori Astruells en Sueca

 
Esta es la història d’una família dedicada des de 1889 en “cos i ànima” als serveis funeraris. Quatre generacions d’homens i dones que han fet de la feina de preparar el trànsit de les persones, cap al postrer viatge, un treball “sutil i delicat”
En 2001 s'inaugurà el Tanatori Astruells, oferint als usuaris i familiars un espai discret i còmode, el qual no renunciarà a la cerimònia i l’acatament que requereixen eixos últims moments.
Funerària Astruells va ja per la quarta generació, ara amb el rebesnet del fundador, Floren i la seua dona, Isabel, al front d’una entitat que aporta al natural servei d’atenció als finats, un gran compendi de serveis de tramitació de certificats i expedients davant les assegurances i les distintes administracions.
 
Carta de serveis
Serveis funeraris i tramitació de expedients: Recollida de certificats literals en el jutjat, tramitació de pensions de viudetat en el INSS (nacional o internacional), tramitació per a l’obtenció del certificat d'Últimes Voluntats i contracte de la Cobertura d’assegurances, documents necessaris per als tràmits davant notari.
- Sala de tanatopràxia completa.
- Servei de tanatori amb tres sales-vetlatori.
- Sala d'Exposició.
- Hall de entrada.
- Area de descans.
- Area privada amb jardí interior.
- Servici 24 hores.
- Tramitació de pòlisses d’assegurances per decés.
 
 
Horari
- No especificat -
 
 
Direcció
Carrer Jaume I, 43
Sueca (Valencia)
 
 
Telèfon
961.701.431
648.450.625


Enllaços
tanatoriastruells@gmail.com
Web 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic