| Ediciˇ n˙m. | Any: 12 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 06/09/2023

GUIA COMERCIAL » GUIA COMERCIAL

Chatterbox Alzira

Presentaciˇ: Oferim un enfocament refrescant per a aprendre anglÚs que va mÚs enllÓ de la gramÓtica i els exÓmens
Contacte: C/ Major Sant AgustÝ 52, planta 2, porta 4 - Alzira | Tfnos. 96 140 55 89 - 629 086 067

Chatterbox Alzira

Oferim un enfocament refrescant per a aprendre l'idioma que va més enllà de la gramàtica i els exàmens. En el seu lloc, creem una experiència immersiva, com si estigueres a Anglaterra!

Totes les nostres sessions es duen a terme íntegrament en anglés, simulant un entorn de la vida real. El nostre pla d'estudis se centra en l'aprenentatge basat en activitats, que inclou jocs, contes, pel·lícules, ball, teatre amateur, art i molt més. En participar en aquestes activitats, les ments joves absorbeixen l'idioma anglés de manera natural, de manera similar a com aprenem les nostres llengües maternes.

Nombrosos beneficis es deriven d'aquest estil d'aprenentatge immersiu

- Adquisició natural del llenguatge: Els xiquets en aquesta edat tenen una habilitat excepcional per a absorbir el llenguatge sense esforç. L'aprenentatge immersiu aprofita la seua curiositat, imitant com aprenen la seua primera llengua, la qual cosa resulta en un procés intuïtiu i agradable.

- Millora de la pronunciació de l'idioma: En un entorn immersiu amb parlants natius, els joves aprenents desenvolupen una pronunciació i accent autèntics. Poden imitar amb precisió els sons i inflexions, establint una sòlida base per a futures habilitats lingüístiques.

- Major retenció de vocabulari: L'aprenentatge immersiu exposa als xiquets de 4 a 11 anys a una àmplia gamma de paraules i frases en context, la qual cosa els facilita recordar i utilitzar nou vocabulari de manera efectiva.

- Millora de la comprensió de l'idioma: A través de la immersió, els joves aprenents desenvolupen millors habilitats d'escolta i comprensió en interactuar amb parlants natius i participar amb mitjans en anglés, com a dibuixos animats, cançons i històries.

- Reducció d'inhibicions i ansietat lingüística: En un entorn immersiu i de suport, els xiquets se senten més còmodes utilitzant l'anglés, la qual cosa els anima a experimentar i comunicar-se sense por de cometre errors.

- Experiència d'aprenentatge interactiva i atractiva: El nostre enfocament immersiu inclou activitats interactives, jocs i joc, la qual cosa fa que el procés d'aprenentatge de l'idioma siga divertit i emocionant per als xiquets. Aqu
esta participació ajuda a mantindre el seu interés i motivació.

Uneix-te ara per a brindar-li al teu fill una experiència dinàmica i efectiva per a aprendre anglés, que aprofita les seues habilitats naturals i els encamina cap a ser parlants d'anglés competents!

Direcció

C/ Major Sant Agustí, 52

Planta 2, puerta 4

Alzira


Telèfon

96 140 55 89

629 086 067


Enllaços

hola@chatterboxalzira.com

Web

Facebook

Instagram

 

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic