Presentación: Des de fa més de 40 anys oferim un model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent
Contacto: www.caixapopular.es" /> Presentación: Des de fa més de 40 anys oferim un model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent
Contacto: www.caixapopular.es"> Presentación: Des de fa més de 40 anys oferim un model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent
Contacto: www.caixapopular.es" />
| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Sábado, 2 de enero de 2021

GUÍA COMERCIAL » GUÍA COMERCIAL

Caixa Popular

Presentación: Des de fa més de 40 anys oferim un model de banca cooperativa, valenciana, amb valors, social i diferent
Contacto: www.caixapopular.es

Practiquem una banca cooperativa basada en valors
En Caixa Popular, els propietaris som els mateixos companys i companyes de treball, la qual cosa ens confereix una personalitat diferent de la resta d'entitats financeres, ja que fa que els valors siguen el nostre senyal d'identitat.
 
Participem en el desenvolupament del nostre entorn i la nostra cultura
Som una entitat valenciana que s’implica amb totes les activitats que es produeixen en el seu entorn i ajuda a crear-ne unes altres que pugues ser d’interés per a la societat, especialment per als sectors més necessitats.
 
Estem sempre al costat de les persones i els seus projectes
Donem suport als particulars, als comerços, als autònoms i a les empreses de la Comunitat Valenciana.
Ens involucrem en innombrables projectes socials i arribem a cooperar-ne amb centenars d’ells cada any, amb una rellevància especial en els que ajuden a empoderar la dona, enfortir el teixit comercial i empresarial, així com l’esport i la cultura valenciana.
 
Per què diem que els nostres valors són els teus?
  • Perquè posem per damunt de tot les persones. Perquè entenem l’activitat bancària des de les persones i per a les persones. Els socis de treball de Caixa Popular ens impliquem en les necessitats dels nostres clients i amics.
  • Perquè apostem per l’honestedat i la professionalitat. L'honestedat i la professionalitat són dos trets que, a més de distingir-nos, han permés que hàgem arribat fins al dia de hui superant tots els problemes i les crisis que hem viscut al llarg dels anys.
  • Perquè donem suport als nostres pobles i barris. Segurament com tu, vivim arrelats als barris i els pobles on ens hem integrat. Formem part de l’entramat social, de les activitats i les festes, i donem suport al desenvolupament del comerç local.
  • Perquè volem créixer amb mesura i seguretat. També coincidim a tractar seriosament tot allò que mereix ser tractat amb rigor. Preferim créixer a poc a poc, però avançant cada dia. És per això que mai no hem necessitat rebre ajudes.
 
 
Coneix més en: www.caixapopular.es
Consulta les nostres oficines i caixers: www.caixapopular.es/va/horari-oficines-i-caixers


 


 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo