| Ediciˇ n˙m. | Any: 11 | NotÝcies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 02/03/2022

GUIA COMERCIAL » GUIA COMERCIAL

Artesania Elvira Bella - IndumentÓria valenciana

Presentaciˇ: Confecciˇ artesanal de teles falleres, tant per a senyora, cavaller i infantil. Elaboraciˇ de calces i calcetins
Contacte: Carrer Hernan CortÚs, 35. Alzira (Valencia) | 963.313.368 - 627.427.627

Artesania Elvira Bella. Indumentària valenciana en Alzira


Artesania Elvira Bella és una empresa alzirenya dedicada des de fa més de dotze anys a l'elaboració de calces i calcetins per a vestits de fallera i valenciana. Forma part del grup selecte d'indumentaristes que vist les Falleres Majors de València.
Tenim oberta una botiga al servici de la confecció artesanal de teles falleres
, tant per a senyora, cavaller i infantil.
Disposem d'un ampli mostrari de teles capaces d'adaptar-se a tots els preus i gustos. També comptem amb adreços, pintes, joies i complements específics per a este tipus de trages. Els nostres dissenys són elaborats amb especial atenció en cada detall de forma personalitzada i amb materials de qualitat.
Per a nosaltres, oferir un servici òptim, atenció personalitzada i costos competitius és prioritari. Consulte'ns sense compromís siga quina siga la seua inquietud, li assessorarem tant en disseny com en coordinació de teixits i complements, garantint-li un resultat excel·lent, especial i personalitzat.
 
 
Horari
De dilluns a dijous: de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 hores
 
 
Direcció
Carrer Hernan Cortés, 35
Alzira (Valencia)
 
 
Telèfon
963.313.368
627.427.627

 
 
Enllaços
ebella20@hotmail.com
Web
Facebook
 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic