Una assistència per damunt de les previsions han fet que la Fira Turística Gastronòmica de Sueca haja sigut un èxit

Lunes, 18 de noviembre de 2013 | e6d.es
• 23 establiments de la ciutat han oferit als més de mil visitants unes suculentes i originals tapes, així com els millors productes elaborats per ells mateixos
._000241
Primera entrega

La gastronomia ha sigut protagonista este cap de setmana a Sueca. Per segon any s’ha celebrat la Fira Turística Gastronòmica, organitzada per la regidoria de Turisme amb la col·laboració del Gremi d'Hostaleria de Sueca. Enguany han considerat que el recinte de Sueca Parc era el lloc ideal per a servir de seu en este esdeveniment gastronòmic, que ha vist superades les expectatives, ja que l’assistència ha estat per damunt de les previsions. Tot un èxit que farà que esta cita vaja consolidant-se i tenint-se més en compte en el futur.
Durant tres dies, 23 establiments de Sueca -bars, restaurants, cafeteries i negocis relacionats amb productes per a menjar i beure- han oferit als més de mil visitants que han assistit a la fira unes suculentes i originals tapes, així com els millors productes elaborats en la majoria dels casos per ells mateixos.
A banda del lloc, que considerem molt adequat per a este tipus de certàmens, un altre atractiu que facilitava el anar a disfrutar la gastronomia suecana va ser el preu assequible per el que es podia adquirir una tapa: un euro. Tot un esforç per part de tots, organitzadors i participants, que va servir, com déiem abans, per omplir el recinte i crear un ambient espectacular. Les fotografies que adjuntem a estes línies ho verifiquen. 
Manoli Egea, regidora  de Turisme, Comerç, Industria i Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca es mostrava mol satisfeta, “ha sigut un èxit, estic molt contenta al vore el resultat; ha suposat tota una satisfacció en el moment de ficar en marxa esta fira la predisposició i les ganes de participar dels comerços i restaurants de Sueca”, va declarar al nostre diari.
El Seis Doble no ha volgut perdre’s este encontre de la gastronomia suecana. Hem elaborat un treball que dividim en dos entregues, en les que hem fet un repàs del que ha significat esta fira per alguns hostalers i comerciants de Sueca. Hui, ens ha contat l’experiència i aspectes del seu quefer diari o dels productes que elaboren Carnisseria Salvador Celda, Bar Capri, Carnisseria Amadeo, Cafeteria Sequial 20, Carnisseria Fina i Restaurant El Niu. Demà ho faran Restaurant La Granja, Forn Pa pa tots, Restaurant Llopis, Restaurant Els Porxets, Turronia i Suecaexpréscafe.
J.M.O.
Ramón Alfil
 

Declaracions de Manoli Egea

Declaracions de Carnisseria Salvador Celda, Bar Capri, Carnisseria Amadeo,
Cafeteria Sequial 20, Carnisseria Fina i Restaurant El Niu
 
  Recordem que en l’edició de demà publicarem la segona entrega
del reportatge de la
II Fira Turística Gastronòmica de Sueca