| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 18/11/2013

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Articulistes » Esdeveniments gastronòmics » J.M.O. » Ramón Alfil » Tapes

Una assistència per damunt de les previsions han fet que la Fira Turística Gastronòmica de Sueca haja sigut un èxit

23 establiments de la ciutat han oferit als més de mil visitants unes suculentes i originals tapes, així com els millors productes elaborats per ells mateixos

._000241
Primera entrega

La gastronomia ha sigut protagonista este cap de setmana a Sueca. Per segon any s’ha celebrat la Fira Turística Gastronòmica, organitzada per la regidoria de Turisme amb la col·laboració del Gremi d'Hostaleria de Sueca. Enguany han considerat que el recinte de Sueca Parc era el lloc ideal per a servir de seu en este esdeveniment gastronòmic, que ha vist superades les expectatives, ja que l’assistència ha estat per damunt de les previsions. Tot un èxit que farà que esta cita vaja consolidant-se i tenint-se més en compte en el futur.
Durant tres dies, 23 establiments de Sueca -bars, restaurants, cafeteries i negocis relacionats amb productes per a menjar i beure- han oferit als més de mil visitants que han assistit a la fira unes suculentes i originals tapes, així com els millors productes elaborats en la majoria dels casos per ells mateixos.
A banda del lloc, que considerem molt adequat per a este tipus de certàmens, un altre atractiu que facilitava el anar a disfrutar la gastronomia suecana va ser el preu assequible per el que es podia adquirir una tapa: un euro. Tot un esforç per part de tots, organitzadors i participants, que va servir, com déiem abans, per omplir el recinte i crear un ambient espectacular. Les fotografies que adjuntem a estes línies ho verifiquen. 
Manoli Egea, regidora  de Turisme, Comerç, Industria i Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca es mostrava mol satisfeta, “ha sigut un èxit, estic molt contenta al vore el resultat; ha suposat tota una satisfacció en el moment de ficar en marxa esta fira la predisposició i les ganes de participar dels comerços i restaurants de Sueca”, va declarar al nostre diari.
El Seis Doble no ha volgut perdre’s este encontre de la gastronomia suecana. Hem elaborat un treball que dividim en dos entregues, en les que hem fet un repàs del que ha significat esta fira per alguns hostalers i comerciants de Sueca. Hui, ens ha contat l’experiència i aspectes del seu quefer diari o dels productes que elaboren Carnisseria Salvador Celda, Bar Capri, Carnisseria Amadeo, Cafeteria Sequial 20, Carnisseria Fina i Restaurant El Niu. Demà ho faran Restaurant La Granja, Forn Pa pa tots, Restaurant Llopis, Restaurant Els Porxets, Turronia i Suecaexpréscafe.
J.M.O.
Ramón Alfil
 

Declaracions de Manoli Egea





Declaracions de Carnisseria Salvador Celda, Bar Capri, Carnisseria Amadeo,
Cafeteria Sequial 20, Carnisseria Fina i Restaurant El Niu
 
  



Recordem que en l’edició de demà publicarem la segona entrega
del reportatge de la
II Fira Turística Gastronòmica de Sueca


 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.