| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Martes, 10 de diciembre de 2013

GASTRONOMÍA, OCIO Y MÁS... » Gastronomía y ocio en la Ribera » Eventos gastronómicos

Un total de 32 dones d'Almussafes aprenen a preparar un menú de Nadal en un taller

Els millors plats, en les taules dels almussafenys este Nadal


La crema de crancs i morú amb cruixent de cebollí i les barquetes de pasta fullada farcides de confitat de ceba i carabassa amb tapa de formatge manxec suau i anxova del cantàbric són dos de les grans apostes de l'attelier de cuina de Nadal que se li ha brindat a un grup de 32 dones d'Almussafes. La Regidoria de la Dona del consistori d'Almussafes va convocar este taller gratuït i totalment pràctic de tres hores de duració, que es va desenrotllar del 2 al 5 de desembre i que va impartir amb èxit el gerent del restaurant Dies de Vi i Roses de la localitat. El curs, que es va celebrar en les pròpies instal•lacions culinàries del restaurador, Juan Manuel Aguado, va concloure amb gran acceptació. De fet, els quatre grups participants, de huit alumnes cada un d'ells, es van familiaritzar amb les matèries primeres a tractar, van estructurar i van confeccionar el menú específic del Nadal, i inclús van emplatar i van degustar les cinc delícies elaborades durant les tres hores de celebració del taller. Des de la Regidoria de la Dona es valora molt positivament la resposta que ha obtingut esta iniciativa culinària, patrocinada íntegrament pel consistori d'Almussafes, i ja es treballa en la programació de noves edicions amb altres opcions de menús per a l'any que ve. “de fet, la demanda va superar a l'oferta, ja que unes 17 persones es van quedar en reserva, un fet que demostra el gran interés que existix en l'actualitat per descobrir els misteris del món de la cuina, i més concretament d'una cuina de qualitat”, explica la regidora de la Dona, Elia Alepuz.  
A més de la crema i de l'entrant de les barquetes de pasta fullada farcides, el menú nadalenc també incorporava altres entrants com l'ensalada tèbia de bolets amb vinagreta de gerd i sèsam cruixent, així com un plat principal amb una boina de vedella Wellington amb guarnició de puré de poma i ceballots caramel•litzats amb xarop de granadina com a protagonista i una bromera de torró amb gotes de xocolate i fruites seques de postres.
Ajuntament d'Almussafes
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.