Més d'un centenar d'activitats gastronòmiques mostraran en Fitur la riquesa de la Comunitat Valenciana

Miércoles, 23 de enero de 2019 | e6d.es
• Es realitzaran 50 passades i presentacions de l'oferta enoturística de tot el territori valencià

._000577
Turisme Comunitat Valenciana arriba aquest dimecres a Fitur amb l'objectiu de mostrar la riquesa del producte gastronòmic i la diversitat d'opcions que la tradició i l'avantguarda en la cuina ofereixen al visitant per tot el territori valencià. Per això, està previst que més d'un centenar d'activitats vinculades a la gastronomia tinguen lloc aquests dies en l'estand de la Comunitat Valenciana.
En concret, tal com ha remarcat el secretari autonòmic de Turisme, "donem el protagonisme que mereix a la gastronomia amb tres espais diferenciats on l'activitat no pararà en els cinc dies que dura aquest certamen". Així, els visitants podran conéixer la nostra oferta en l'espai de tastos, la zona de 'showcooking' i el gastro-bar, tots ells situats a l'illa 3 de l'estand.
A més, cal destacar que en la zona de producte gastroturístic, situat a l'illa 2, participaran més de 40 empreses especialitzades, entre les quals es troben cellers de tot el territori valencià, la federació de enoturisme, Conhostur, les diferents rutes del vi, almàsseres i empreses que gestionen experiències com PescaTurismo.
Colomer ha destacat que "després de presentar recentment la nostra xarxa *gastroturística i la marca 'L'Exquisit Mediterrani' volem reforçar encara més la imatge i l'oferta gastronòmica de la Comunitat Valenciana, producte de gran valor per a captar nous mercats i segments de demanda, així com per a desestacionalitzar i aconseguir visitants durant tot l'any".
Turisme Comunitat Valenciana

 

._000300

._000351